Quantcast
Till salu inom: ”

öppen spis utan skorsten säljes

Tidigare annonser till salu

Möjligheternas fastighet i Mala.En större fastighet till salu utanför Hässleholm,en fd. lanthandel.Finns 2 st lägenheter varav 1 st 2 rum och kök,1 st 7 rum och kök,butikslokal, total kvm. ca 400,delvis renoverad.Uppvärmning:nyare panna med pelletsuppvärmnning och skorsten till en kostnad av ca 80.000 kr,huset har även fått en färg på fasaden.Finns även en kamin och en öppenspis i huset.Tomt 1320 kvm.Finns även en äldre magasinbyggnad och garage.Finns även obelånade pantbrev på fastigheten.Här får ni mycket för pengarna.Pris:485.000 kr el. högsterbjudande.Endast seriösa göres sig besvär,ring helst har dåligt med tid att svara på mail så ring 0709-168324
Djursholm öppen spis är en stämningsskapande öppen spis i modern design med front av rostfritt stål. Eldas med spisbränsle och kan installeras utan tillstånd och skorsten. Monteras på en värmesäker vägg med medföljande väggfäste. Kassetten är av kraftig stålplåt. Tre tomburkar för spisbränsle samt keramiska vedklabbar och släckare medföljer. Mycket lätt att montera. Nypris 3590:- använd ett fåtal ggr Bredd: 1000 Höjd: 900 Djup: 320 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Öppen spis som eldas med spisbränsle i tre behållare. Ger ett mysigt sken och värme utan rök. Toppskivan är i svartmelerad sten (granit?) och stommen är vitputsad. Mått: Höjd 100 cm Djup 36 cm Bredd 84 cm Säljes pga flytt och finns för avhämtning i centrala Stockholm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stämningsskapande, skorstensfri öppen spis i modern design med front av rostfritt stål. Eldas med spisbränsle och kan installeras utan tillstånd och skorsten. Monteras mycket enkelt på en värmesäker vägg med medföljande väggfäste. Kassetten är av kraftig stålplåt. Tre tomburkar för spisbränsle samt keramiska vedklabbar och släckare medföljer. Nypris ca 4700kr Hör gärna av dig om du är intresserad! Mvh Anna
Nu säljer vi vår vackra prydnadsspis av märket Essine pga flytt. 3 vedträn i keramik gör att elden ser mycket realistiskt ut. Spisbränslet som man eldar med ger ingen rök eller lukt. Mått: Bredd 110 cm, Höjd 103 cm, Djup 40 cm. Tänd en brasa utan att tänka på sot lukt och skorsten. Enkelt att tända och släcka. Nypris 5 000 kr men vi säljer den för halva priset.