Quantcast
Till salu inom: ”

konstgjord öppen spis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio spis

Umeå
Klänning  Ny

Västerås

Tidigare annonser till salu

En flyttbar öppen spis säljes! praktisk konstgjord öppen spis som lätt kan placeras precis vart du vill i hemmet. Den är i nyskick - aldrig använd. Höjd:60 cm Bredd:58 cm Djup: 20 cm Gör ditt hem extra mysigt med denna öppna spis! ring enbart på telefon; 08-6689872 0709-838849 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Huset ligger i Callian, en liten medeltida by i Provence. Nära till Nice (45 min med bil) och medelhavet ( 25 min med bil), till Ryan air flyg i Marseille är det ca 1 timme och en kvart med bil. I byn finns allt som behövs, cafeer, restauranter, bageri, snabbköp och slaktare. Nedanför byn även ett Auberge, dvs pensionat, med god mat. På väg till byn från motorvägen passerar man Lac de Saint Cassien, en konstgjord sötvattenssjö med utmärkt bad i det renaste av vatten. I närheten till byn finns flera golfbanor, den närmast är Terre de Blanche ca 10 min med bil från huset. Till skidorter på vintern tar det ca 1,5 timmar. Huset är byggt 1976 och är ca 65 kvm stort + förråd. På nedre plan vardagsrum/matrum med öppenspis och amerikanskt kök samt toalett och tvättstuga. På övre våningen finns två sovrum, ett mindre och ett större samt ett badrum och toalett. På huset framsida finns en stenlagd liten terrass med en taktäckt uteplats med plats för matbord. Från uteplatsen har man en underbar utsikt över dalen. Huset kräver inte mycket i form av underhåll utan det är i princip bara låsa upp och slå på ström och vatten när man kommer ner så är allt klart för att användas. Om man önskar en trädgård, kan en land i anslutning till huset köpas till.
Hörnöppenspis i trä som ska stå i hörn, Man eldar med antingen gelé eller vätska,Insatsen är av järn. Medföljer konstgjorda vedträn. Väldigt välvårdad. nypris 8995kr inköpt 2006. Färg brun.