Quantcast
Till salu inom: ”

fuskbrasa el brasa 70tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag tänkte sälja min ascoola elbas från 70 talet. Det är en bas med en riktigt inkörd hals och kroppen är härligt små sliten i lacken. Men absolut inget fel med det. Den har ju några år på nacken. Jag vet inte vad det är för märke men måste sälja denna goding pga plattsbrist. 2000 kr, ej prutbart. Jag kan skicka den med bussgods, då vi delar på frakten.
hej säljer här med en gammal hedlig puch dakota från 70talet startar lätt går bra bra däck jag har bytt lite saker som hasthetsvajer olja tändstift och bakljus dekaler nya skruvar vid cylinden det som behövs fixas är ett nytt lyktglas fram byta laporna fram och bak och sätta ditt ett stöd nytt stöd med följer en ny omkopplare måste sättas ditt med till lyset det är allt jag vet som ska fixas mopeden säljes som den står! ring för mer info eller mejla pris 3000kr eller bytes mot nån annan fungerande moped vad som helst bara den funkar helst honda mt5 dt mm! bytes värde 4000kr
DAM Nyservad 26:a Klassiskt 70tal CRESENT MEKANIK: Cyklar från denna tidsperiod tillverkades med en annan sorts teknik i vevhus (genomgående vevaxel) - innebärande att den redan har hållit i 40 år och kommer att hålla i 40 år till - jämfört med den teknik som cyklar tillverkas med idag. Vanligen rasar de nytillverkade cyklarna efter 1 - 4 år i vevhuset. BROMSAR: Dubbelt säkert pga. Bak: Fotbroms. Fram: Handbroms. MÄRKE: CRESENT Nexus 7 - Trekking FÄRG: Röd ANTAL VÄXLAR: 7 vxl. SKICK: Genomgången och Nyservad... HJUL: 28 tum PRIS: När du tänker pris bör du veta att bara ett bakhjul som är 7 växlat kostar 1500 kr. Som du förstår så är alltså priset prutat och klart.
Fuskbrasa el brasa 70tal