Quantcast
Till salu inom: ”

gångjärn ikea faktum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 st Front Diskmaskin 3 st stora väggskåp, stomme, dörrar, hyllor, handtag och gångjärn 1 st mindre väggskåp, stomme, dörr, hyllor, handtag och gångjärn 1 st skåp för diskho, stomme, lådor, handtag 1 st skåp för ugn, stomme, låda för plåtar, handtag 1 st skåp med lådor(5 st). 1 st smalt skåp. Samt lister och sidor och bänkskiva om så önskas. 100 kr/st eller 800 kr för allt!
Skåpen är av den gamla modellen Faktum-köksskåp från Ikea. Skåpen har använts som tv-bänk. Sammantaget har skåpen måtten L160, H70, B37,5. Det är två skåp som är 40 cm breda, och ett skåp som är 80 cm brett. I varje skåp finns två hyllplan. Ovanpå ligger en toppskiva. Inte i toppskick. Till exempel saknar ena dörren handtag och har ett trasigt gångjärn. Skåpen har inga bakstycken. Toppskivan har några små repor.
Sex stycken välbehållna vitrindörrar/skåpsdörrar RUBRIK till Ikeas Faktum-serie säljes på grund av köksrenovering. Dörrarna är i nyskick och är i frostat glas med aluminiumram. Gångjärn är dessutom färdigmonterade på dörrarna. Mått: 30 x 70 cm Nypris: 485 kr + gångjärnIkeas hemsida: https://secure.ikea.com/ms/sv_SE/catalog_categories/departments/kitchen/faktum/secure/komplettering.html Dörrarna säljes för 100 kr/st, alternativt 500 kr för alla sex. Finns att avhämta i Vasastan, Stockholm. -------------------- ikea, faktum, rubrik, skåp, dörr, vitrindörr, skåpsdörr, skåpdörr