Quantcast
Till salu inom: ”

gamla brädor säljes

Blue Juice
F
Kalmar

Tidigare annonser till salu

Hej. Nu ska min 12 veckor gamla kattunge tyvärr säljas. Katten måste tyvärr säljas p.g.a akut allergi i familjen. Katten är en underbar liten hane som älskar att busa å leka. Det som säljes är katten + 2 klös brädor, katt toa/låda, 3 leksaker och borste samt en skopa till katt lådan. Den lilla krabaten gillar mycket närhet och älskar varma kramar.. jag vet att ni kommer att bli förälskade i han.. han är en riktig charmör :) Mvh
Jag ska nu sälja min Longboard som är en Nobrand bräda. Med brädan så säljer jag även Nobrand truckar som är 180 mm och hjul som är 70 mm. Jag har bytt gummin i brädan och jag har även bytt 6 av 8 kullager. Gummina bytte jag för att jag ville att brädan skulle svänga på ett härligare sätt vilket absolut gjorde. De nya kullagren är märket reds och är ganska så mycket bättre än dem gamla som var Nobrand. Jag köpte brädan i Påskas så den är inte ens ett halvår gammal.
Hej! Vintersäsongen närmar sig och jag har bytt upp mig så har inte längre någon användning av min gamla bräda. Det är en Stuf Gothic bräda på 153cm Stuf Custon PRO bindningar och Stuf boots på 44.5 i storlek men passar 42.5-43.5 i storlek. Allt köptes tsm för 2 år sedan på rea för 4000 kr och allt är i fint skick! Slumpas iväg snarast för 1000 kr! Först till kvarn Bra nybörjarbräda som passar överallt i backen och som är lätt att hantera.
Ridebräda som jag köpte förra året för 4000 plus ridebindningar, också en säsong gamla ordinariepris 1500 kr och burtonskor storlek 41.5 ordinariepris 2000 kr säljs nu för paketpris 4000 kr eller bud. brädan är en Ride Machete, rocker 152 cm. Snygg och mycket lättåkt och förlåtande, all mountain bräda med rätt bra pop i parken och bra flyt i offpisten. Kanterna är bra och brädan funkar superbra i pisten också såklart. säljer brädan eftersom att jag kör mest skidor.
Hejsan, säljer nu min nästan 2 år gamla Scott USA snowboard eftersom jag tänkt köpa mig en ny. inköpt vintern 2009 längd : 157cm några små kant-stötar som man knappt ser och ett par små små repor undertill är de enda små skavanker brädan har. Utövrigt är den väldigt fräsh för att vara nästan två år gammal. sitter 2st b-square bindningar på nu som jag köpte separat samtidigt som är i mycket bra skick. Mitt pris: 1300kr, Ej prutbart Hälst snabb smidig affär. maila hälst. ringa kan du göra mellan 15:00-22:00