Quantcast
Till salu inom: ”

gamla pardörrar säljes

Tidigare annonser till salu

Dessa pardörrar är från mitten av 1800 talet och har förmodligen inte varit använda sedan mitten av 1900 talet. Fönsterglasen i dörrarna är hela och inte utbytta. Dom har det där gamla riktiga utseendet vilket gör dessa dörrar unika. Info: Sidodörren är 2.31cm hög, 62cm bred. Dörren med plats för handtag är 72cm bred. Det går bäst att ringa om man är nyfiken på något. Dom är värderade! Så inga skambud tack. Men jag vill få iväg dom så fort det går pga platsbrist. Inga bud under 3000kr
Rustika pardörrar, gammalt och genuint hantverk. Räddades för 40 år sedan vid rivning av den gamla timmerbyggnaden/drängstugan, men är betydligt äldre än så då gården har anor från åtminstone början av 1900. OBS ! De står på ojämn mark på bilderna därför ser de lite "omaka" ut. Nyckel medföljer, tyvärr är låset borta. 1 500 :- eller högstbjudande via e-post, senast 14.05.11 Svar endast via mail så ringer jag upp när jag inte jobbar.
Mycket charmig och fin lokal i Gamla Stan. Perfekt för det mindre kontoret eller ett Galleri. Ursprungligen en smejda från 1700-talet. Idag används lokalen som kontor för 4 personer, det kan dock sitta upp till 6 personer. Lokalen har ett pentry och wc. Dagtid kan man använda de stora pardörrarna i glas som vätter mot Gåstorget, dessa ger en fantastisk utomhuskontakt. Tillträde omgående. Hyra ca 12.000:- exkl moms/ mån. El, vatten och värme tillkommer. Ej Café eller Restaurangverksamhet.
Gamla pardörrar med spröjsade fönster inkl litet fönster som suttit ovanför dörren. I renoveringsbehov. Höjd 205 cm, bredd ca 130 cm.
Gamla pardörrar säljes. Med klarglas. Höjd: 2,06 cm Bredd: 62 cm/dörr Pris: 1000:-