Quantcast
Till salu inom: ”

gamla hattar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

utgiven av Samfundet S:t Erik. 1990. 203 s. Inbunden. Nära nyskick. Innehåll: 'Den gamla mälarstaden. Några anteckningar om Hjalmar Söderbergs Stockholm' av Bure Holmbäck, 'Hjalmar Söderbergs Stockholm' färgbilder, 'Upptäcksfärd i skaldernas Stockholm' av Ann Smith, 'Från femtiotal till åttiotal: ett stockholmscollage' av Per Wästberg, 'Tal om Bellman' av Magnus von Platen, 'Bellmans Stockholm' färgbilder, Bland hattar och mössor i stormaktstidens Stockholm. Kvinnokraft i ett skråämbete' av Curt Hauffman, 'Engelska flottan i Stockholms skärgård 1854' av Gunnar Redelius, 'Sällskapet' av Åke T:son Lóven, 'Flickan från Bryggargatan' av Ella Wilcke. FRAKTKOSTNAD 45 kr.
Säljer härmed mina gamla barbiekläder med mera. Det är ca 75st plagg, 26st hattar/mössor/hjälmar, 12st väskor, 6st galgar, 28 par skor, 3st mattor + 2st kuddar + 1 täcke, och 7st övriga saker som ex. halsduk, bälte och smycke. Det är de saker som visas på bilderna som säljs och tydligare bilder kan skickas på mail vid intresse. Säljes endast som avhämtning i ett samlat paket. Säljes till högstbjudande och har inget fast pris.
Vi är ett svenskt insamlingsföretag som köper alla typer av begagnade: Kläder, Skor Väskor, Skärp Hattar, Mössor Textilier Mjuka leksaker *Som är rena och i bra skick. Gratis upphämtning! Vi kommer hem till dig, väger påsarna, vi betalar kontant och du får kvitto direkt på plats. Vi betalar 5 kr/kilo! Ring eller mejla oss för att boka tid för upphämtning 018 444 04 19 (mellan 10-14)
Har ett gäng små michelingubbar till salu. ca 20 cm från huvud till fotblad. I bra kvalitet. Färgen kan lossna lite precis som på alla, det gula och svarta som är målat på gubben. Fästet eloxerat. Jag säljer dem i par om 500:- frakt tillkommer. Om ni väljer postförskott så kostar frakt ink postförskottsavgift 101:- för ett par. Har även andra modeller och storlekar på beställning, kringtillbehör såsom hattar och annat krams kan också beställas. De kallas även Michelingubbe Bibendumdoll Michelinman
Önskar köpa era gamla kläder. skor, hattar mm... Ju äldre desto bättre, ju tokigare mönster och färger desto bättre!! :-) Är kläderna slitna eller luktar så spelar det ingen roll. Jag lagar och tvättar. gamla kläder får alltid lukt. Jag kan hämta hos dig. Inte rädd för damm mm. :-) SNÄLLA kasta inte utan ring till mig så får ni BETALT för kläderna. Ett arv som vi ska ta till vara på. Tfn 0730307171 Vänlig Hälsning Cathrin Även gamla tyger kan vara intressant