Quantcast
Till salu inom: ”

gamla köksstolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Märklin

Kristianstad

Tidigare annonser till salu

På grund av flytt så säljer jag nu mina 2 stycken köksstolar i skinn med satinfärgade fötter. Fungerar väldigt bra att snurra på, så de fungerar som ett litet mini-tivoli i hemmet. Upphämtas på Mariastaden i Helsingborg. Ca 1 år gamla, den ena lutar något framåt men det går säkerligen att rätta till! Nypris för båda stolarna vid införskaffningen var 2000kr. Alltså 1000 kr stycket, vilket du nu får båda för! Vid intresse vänligen mejla, därigenom kan vi utbyta telefonnummer.
Jag säljer min farmors gamla köksstolar som har tjänat väl i många år. Stolarna är rediga och stabila i sin konstruktion och är praktiska att använda sig av. En av stolarna har fått sig en och annan törn under åren och skulle antagligen behöva limmas med lite trälim, annars är det inga fel på dem och inget märkbart slitage. Stolarnas ursprung är inte helt säkert men jag har fått dem av min farmor som bor i norra Bohuslän och de ska vara inköpta där någonstans. Jag vill ha 200 kronor styck eller 600 spänn för alla fyra. Kontakta mig gärna på mejl.
Hej! Nu ska jag sälja mina köksstolar som inte alls stått länge. Stolarna är i fint skick och är max 1 månad gamla. Säljer pga att jag köpt andra passande stolar till det nya köksbordet. Nya kostar 4 stolar 1520 KR Länk: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/dining/19145/ Jag säljer alltså samma stolar (4st) för 1200:- Ring vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Vi har nu köpt ett nytt matbord och vill sälja vårt gamla. Bordet som vi vill sälja är i massivt ek och i väldigt fint skick. Till matbordet så följer 6 köksstolar i Ek. Matbord Utan Förlängning: Bredd: 0,99 M Längd: 1,79M Höjd: 0,75 M Med Förlängning: Bredd: 0,99 M Längd: 2,7M Höjd: 0,75 M Först till kvarn gäller
Jag har tänkt sälja mina gamla köksstolar. Det är fyra stycken, två av varje sort som illustreras på bilden. De är i ljust trä, och i helt okej bruksskick. De två som är av typen till vänster i bild går att fälla ihop, och är således utmärka att ha extra till oväntat besök om man bor trångt. 300 för alla fyra. Ring, maila eller skicka sms.