Quantcast
Till salu inom: ”

gamla kaffekoppar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer vår 2 år gamla, stora 4 sits soffa tillsammans med 2st stora sitt/fotpallar i märket Bellus. Fotpallarna kan även användas så att det blir en el 2 divaner på var sida av soffan. Bra övernattnings soffa då den är ex bred i sitt djupet. Medföljer även 2st armstöd i ek, bra för kaffekoppen. Mysig stor soffa för många o en härlig TV soffa att krypa upp i. Färg: Svartmellerad, Längd 330cm, djup 110 vara 70cm i sittdjup. Fotpallarnas mått 90x90cm Ekfötter på både soffa o fotpallar Pris 7000:- , nypris 24000:-
Mormors gamla bord i ek. Bordet är perfekt brevid soffan eller vi en fotölj där man kan ställa sin kaffekopp. Den är 57 cm högt och har en diameter på 60 cm. Det är en glasskiva upptill som man kan öppna för att lägga in ett tidningsutklipp eller foto på barnen. Bordet är i perfekt skick och har vackert snidade ben. Ring 0709-530144 så kan ni komma och kolla på den.
10 st assietter, 2 kaffekoppar med 5 fat, 1 tallrik 24 cm, 2 skålar i olika storlekar. Som nya fast gamla. Ett litet hack i en enda assiette. Paketpris allt eller inget.