Quantcast
Till salu inom: ”

gamla my little pony säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag ska nu sälja alla mina gamla leksaker, och tänkte sälja dem alla tillsammans i ett "paket". Det är två säckar med leksaker, som består av mylittle pony´s med en hel del tillbehör (hus, barnvagn etc), Barbie´s med lite tillbehör (ex en garderob), och andra diverse blandade leksaker. Om ni är intresserade eller har några frågor, så är det bara att höra av sig, men först till kvarn gäller. Endast avhämtning gäller. Mvh Susanna
Jag säljer mina gamla leksaker billigt. Spel 5-30:-/st Kramdjur 5-10:-/st Puzzel 5:-/st My little po...
Har du gamla My little pony som bara ligger på vinden och skräpar? Jag tar jättegärna emot dessa! Betalar självklart en slant för dem! De jag är främst ute efter är de som lanserades under 80-talet. Klippta eller välanvända ponnies funkar också bra! Tack så mycket på förhand!
Köper Dina gamla (1982-1991) My Little Ponyhästar, endast original HASBRO (står under hoven samt årtalet). Även tillbehör som stall, slott, kläder, borstar osv. ALLT AV INTRESSE, även dem som är väldigt lekta med : ) Maila gärna bild som visar vad Du har, eller utförlig beskrivning.
Säljer mina barbie dockor som är 20 år gamla. barbie dockorna är i riktigt bra skick, allting i original, kläderna är inte utbytta, utan var så vid inköp. pris för barbie dockorna kommer vi överens om. Från 50 kr. Hör gärna av er. har också en my little pony häst som också är 20 år.