Quantcast
Till salu inom: ”

sensation ride g4 bomlös sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crescent 28

Sala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eftersom hästen är såld och jag slutar helt med hästarna så säljer jag min sadel. SENSATION RIDE G4Sadeln har en 16,5 tum sits (passar ridbyxa 36/38) och är utav hjortskinnsmocka. Säljs med: SOFT Physiopadd Stigbyglar Sadelngjord 70 cm. Sadeln är i mycket bra skick och inköpt i somras 2012!! Den har inga skador eller repor alls och är i nyskick!!! För mer info om sadeln, padden eller utbyte av sitsen besök följande ÅF sida: www.softsaddles.info/index.svensk.htm Fler bilder på sadeln finns här: www.facebook.com/media/set/?set=a.10151982758997925.589396.749627924&type=3 Priset är satt lågt pga att jag vill bli av med den då jag har slutat helt med hästintresset. Dock är priset INTE förhandlingsbart så prutare behöver inte höra av sig. Finns i Dingle 13 mil norr om Göteborg. Kan skickas men köparen står själv för frakten.
Sensation bomlös sadel, 17", svart med tryckavlastande pad. 11500:- Mountain horse high rider II Ridstövlar strl. 39. Använda ett fåtal ggr. Nypris 1899:-. Säljes för 1000:- Bröstsele cob svart läder. Provat ett par ggr vid tömkörning. 800:- Även annan hästutrustning bla: förbygel, martingal, täcken, husar sadel, thiedemantygel, gjordar mm. Mejla om det är nåt du söker. Bilder kan skickas.
Sensation Ride + Tryckfördelande vojlock och Viktfördelande stigläder. Nu säljer jag min fina och mycket sköna bomlösadressyrsadel i fint mörkbrunt skinn. Sitsstorlek 17" Sadeln är en dressyrsadel av modell G4 och är godkänd för dressyrtävlingar för häst, ponny och islandshäst, detta enligt Svenska Ridsportsförbundet. Sadeln är sparsamt använd, max 10-15ggr, i nyskick! Har originalstigläder vilka är utformade för att fördelar vikten över en större del av hästens rygg. En tryckutjämnande och stötdämpande granduelar-vojlock med Skito memoryfoam, med något breddad ryggkanal. Man kan även använda andra uppbyggda vojlockar om man önskar, det finns nättare modeller som mer ser ut som vanliga dressyrvojlockar. Dock ska de vara uppbyggda så det finns en kanal för hästens ryggrad. Se sadel utan vojlock på bild 2. Sadeln ger naturligt en lodrät sits och en skön följsamhet med hästens rörelser. Hästen tar ut steget längre och rör sig friare. Även mycket bra om man som ryttare har problem med rygg och nacke. Stigbyglarna kan flyttas framåt/bakåt så de passar just din position! Går inte att jämföra med billigare bomlösa sadlar på marknaden. Sensationsadlar kan justeras på många olika sätt så att de passar häst och ryttare optimalt. Läs gärna mer om sadeln på återförsäljarens sida: www.softsaddles.info Sadeln finns för avhämtning i Båstad men kan även skickas. Pris för sadel med vojlock och stigläder: 12500kr. Nypris för sadel med tillbehör ca 16000kr Vid frågor maila gärna i första hand.