Quantcast
Till salu inom: ”

sensation ride g4 bomlös sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min fina Sensation ride G3 med G4 sits 16,5 tum. Med sadeln följer även original stigläder samt två tryckfördelande paddar. En formiga och en grandeur. Sensation ride är en av marknadens bästa bomlösa sadlar. Sadeln, som är handgjord, är supermjuk att rida i samtidigt som den ger bra stöd. Sadeln är godkänd att tävla dressyr med och passar med fördel korta och breda hästtyper. Se hemsidan Softsaddles för mer info.
Sensation Ride + Tryckfördelande vojlock och Viktfördelande stigläder. Nu säljer jag min fina och mycket sköna bomlösadressyrsadel i fint mörkbrunt skinn. Sitsstorlek 17" Sadeln är en dressyrsadel av modell G4 och är godkänd för dressyrtävlingar för häst, ponny och islandshäst, detta enligt Svenska Ridsportsförbundet. Sadeln är sparsamt använd, max 10-15ggr, i nyskick! Har originalstigläder vilka är utformade för att fördelar vikten över en större del av hästens rygg. En tryckutjämnande och stötdämpande granduelar-vojlock med Skito memoryfoam, med något breddad ryggkanal. Man kan även använda andra uppbyggda vojlockar om man önskar, det finns nättare modeller som mer ser ut som vanliga dressyrvojlockar. Dock ska de vara uppbyggda så det finns en kanal för hästens ryggrad. Se sadel utan vojlock på bild 2. Sadeln ger naturligt en lodrät sits och en skön följsamhet med hästens rörelser. Hästen tar ut steget längre och rör sig friare. Även mycket bra om man som ryttare har problem med rygg och nacke. Stigbyglarna kan flyttas framåt/bakåt så de passar just din position! Går inte att jämföra med billigare bomlösa sadlar på marknaden. Sensationsadlar kan justeras på många olika sätt så att de passar häst och ryttare optimalt. Läs gärna mer om sadeln på återförsäljarens sida: www.softsaddles.info Sadeln finns för avhämtning i Båstad men kan även skickas. Pris för sadel med vojlock och stigläder: 12500kr. Nypris för sadel med tillbehör ca 16000kr Vid frågor maila gärna i första hand.
Sensation Ride G4, bomlös dressyrsadel, 17 tum med korta kåpor. Denna sadel kan inte jämföras med andra bomlösa, den är mycket stabilare och superskön att rida i. Svart läder med avtagbar sits och flyttbara knästöd, padd finns i sadeln men man bör kombinera med en extra avlastande pad också. Sadeln har även en speciell stigremslösning för att fördela trycket så bra som möjligt. På bilden sitter dock vanliga stigläder i. För mer information om sadeln se: www.softsaddles.info Sadeln har legat på en arab med mkt kort, rak rygg och medel manke. Detta har varit den enda sadel som inte glidit fram över bogarna på denna häst! Sparsamt använd pga skruttig häst och är i mkt fint skick. Vill man ha sadeln skickad så kan jag stå för frakten! Har även en del andra saker att sälja: Dressyrscabrak 50 kr/st Träns med brett nackstycke, svart, cob 200 kr Bettlöst handsytt träns, svart, cob 200 kr Smala lädertyglar 70 kr Equiguard dressyrgjordar, en med bred magplatta 200 resp. 150 kr Svarta läderridstövlar, MountainHorse Richmond High Rider, strl 36 1000 kr Knappt använda alls, i mkt fint skick! Nypris 2000 kr. Ridtäcke reflex, strl full 150 kr Ridtäcke, blått, fleecefodrat, vattenresistent, strl cob 200 k Vid seriöst intresse finns foto på allt.