Quantcast
Till salu inom: ”

gamla rottingmöbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Snowshoe stol är en av de äldsta modeller, som fortfarande produceras. I tillverkning använd råvara är handplockad och professionellt producerad och omsorgsfullt utformad. Noggrant gjorda rottingmöbler är hållbara och av hög kvalitet. Rotting är ett ekologiskt alternativ till materialet istället av träd från regnskog och gamla skogar. Rotting främjar ekologiska idéer och traditioner. Denna stol går från generation till generation. Färg: vit mått: höjd 84cm bredd 76cm Snowshoe stolen är i bra skick och säljes pga flytt.
En renoverad husqvarna mikado. Defekt i form av att innerlocket och spjället har spruckit. Mycket tunn spricka i godset i anslutning till skorstensfästet. Reservdelar finns på nätet. Pris 1000 eller bud. Soffbord, ca 120x60x h40. Bruksskick. 100 kr eller bud. Vedkorg. Nyskick pga felköp. 100 kr eller bud. Rottingmöbler som vi haft i vår relaxavdelning. Skicket är mycket bra, ca 3 år gamla. Två stolar samt en fotpall/bord. Säljes endast som en enhet. 1000 eller bud.
Rottingmöbler med ljus klädsel ca. 15år gamla säljes pga. Platsbrist. 190cm bred 65cm hög soffa 77cm höga fåtöljer Ljus tyg klädsel liknande grov manchester Säljes för 700:- och finns i Lund Maila vid intresse med namn och nummer så återkommer jag så fort jag kan
1 år gamla Brafab rottingmöbler ny pris kr.3600 kan nås på telefon 045613017