Quantcast
Till salu inom: ”

gamla segel säljes

Tidigare annonser till salu

E.K.-kryssare -76 nr.51 Längd: 7,45 Bredd: 2,75 Djup: 1,55 Vikt: 1600 kg Motor: Tohatsu 9,8 utombordare, lång rigg (-05) 2 trycktankar 12 och 29 liter Båten är rymlig och förpiken är en underbar sovplats med gott om utrymme, 2.20 i längd. Stickkojerna är också mycket rymliga. I salongen kan soffan bäddas. Innebelysning; 2 lampor i förpiken 3 i salongen 2 i stickkojerna. Masten blev stulen men den nya masten är inte färdiganpassad. Det finns gott om segel både till den gamla masten och den nya.
Hobiecat 16 säljes. Legat på land utan underhåll de senaste 6 åren så en del omvårdnad krävs. Trampolinen är trasig och en del smådetaljer i rigg/roder etc behöver ses över/bytas. Skrov och ram bör vara i hyggligt skick. Hela gamla segel finns. Ligger i Hedens hamn på Hönö. 5000 kr eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Köpte denna vindsurfing utrustning begagnad för några år sedan. Tyvärr var denna bräda lite för svår att börja med, så därför tänkte jag nu sälja denna för att köpa mig en nybörjar bräda istället. Så är det någon som har en nybörjar bräda och vill byta till en fortsättnings bräda är jag intresserad av detta. Brädan är en Xantos 310, på 143Liter. Ifall det är någon som vill byta bräda är jag som sagt intresserad utav detta och kan då tänka mig att behålla mina gamla segel. Vill man annars köpa alltihop säljer jag det för 2500kr.
Säljer min Sheriff 600. Den är i behov av lite underhåll såsom nytt lager färg och dynor. Jag har dom gamla dynorna kvar som mall till nya. Två segel och utombordare följer med. Någon snodde kåpan till utombordaren för ett år sedan så den går lite taskigt, men det skulle jag tro bara är lite ärgning eller nåt som går att fixa, efter vintervila har den alltid startat på andra draget så den är i grunden i utmärkt skick. Jag har lite båtfärg m.m i garaget som följer med också.
Dessa starka och lätta block är skulpterade av aluminium med Torlon rullar och svarta kullager. Torlon rullarn gör att detta block rullar lätt även vid mycket höga laster. Byt ut dina gamla fallblock vid masten så kommer seglen gå mycket lättare att hissa. Används för: skot Fall backstag Begränsat antal, först till kvarn 08 718 30 60 Om företaget På Gransegel finns sveriges mest välmeriterade segelmakare. Vi ser till att seglen sitter som de ska.