Quantcast
Till salu inom: ”

gamla svärd till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt trogna gamla fantasy svärd. Det allra första av många svärd jag köpt under åren. Handtaget är format som en skorpion med två "rubiner" som ögon. Ena rubinen på ena sidan är tyvärr borta (var redan när jag köpte det) men det är bara att hänga svärdet med andra sidan utåt. Endast hängt på väggen, ej skarpslipad. Väggplakatet och kartong följer givetvis med. Är du intresserad har jag även flera svärd till salu, det är bara att fråga. Finns att hämta i Nacka/Saltsjöbaden. Skickas INTE. Ring, smsa eller mejla vid intresse eller frågor. Vh Tom
Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:2006 Skick:I bra skick Vikt opackad:gram Se! resume!--- 16-åriga Artemisia Blastside rymmer från flickskolan hennes pappa tvingat in henne på och beger sig istället ut för att hitta sin döda mammas gamla piratbesättning. Den visar sig vara ett gäng bedagade skådespelare som bara agerat sjöslag och nu gör reklam för kaffe. Under Artemisias ledning utvecklas de dock till riktiga pirater, och det blir ett härligt äventyr med spännande skattjakt och duell med dragna svärd.
Hej, Vi heter Daniel Svärd och Stina Bertenstam och är 25- respektive 22 år gamla. Daniel läser nu näst sista terminen på läkarprogrammet och Stina har tre terminer kvar på sjuksköterskeprogrammet. Vi önskar bo i Lund under höstterminen 2012 och om möjligt även under vårterminen 2013. Det vi söker är en i Lund centralt belägen etta eller mindre tvåa med inflyttning i början av september 2012. Såväl första-, som andrahandskontrakt med begränsad tid är av intresse. Ring gärna om ni önskar hyra ut till oss. Bästa hälsningar Daniel Svärd och Stina Bertenstam
Format:Inbunden i hårt kartonnage. Tryckt år:2002 ou Skick:I fint skick Vikt opackad:579gram Se! resume!--- Del 6 i serien Sanningens svärd. Rickard flyr från Gamla världen och tar sig till Aydindril. Där finner han till sin lycka att hans älskade Kahlan lever. Ett smolk i lyckobägaren är att Midland hotas av nya fiender efter Mörken Rahls fall. Blodets församling dyker upp, Kejsar Jangangs styrkor härjar och Imperieorden har skövlat stora delar av Midland. Rickard gör ett ödesdigert misstag.
Karlskoga bergslags hembygdsförening 1972 Hft. 118s. 21,5x15cm. 207g. Illustrerad. Mycket gott skick. Innehåll: Viktigare händelser i Karlskoga åren 1970?1971. En krönika i ord och bild av Ragnar Kling. Vallfart till sommarland av Sven Svärd. Längs Svartälvens stränder med Kjell Nordqvist som guide . Mosaik från "Nolsockna" lagd av Gunnar Rosbro..... Gamla hus får ny funktion. Sommarkoloni- och feriehemsverksamheten i Karlskoga av Ragnar Kling. Profiler. Bortgångna medarbetare av Ragnar Kling .. De 50 åren. En snabbkurs i hembygdsföreningens historia .. Karlskoga Hembygdsförening 1970?1972 av Sven Svärd. Revisionsberättelse.