Quantcast
Till salu inom: ”

japanska silkeshöns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luxman LE-109
F
Skåne län
SANSUI CA 2000

Västra Götalands län
Accuphase F-15L
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har för många tuppar och måste tyvärr göra oss av med vår fina fina japanska dvärgsilkestupp... Han är fin och snäll men går mest för sig själv för att slippa bli spöad av de andra tupparna... Vi tycker synd om honom, så nu när vi behöver minska tupp-skaran så väljer vi honom i hopp om att han ska få komma till någon godhjärtad själ som förhoppningsvis har en massa snygga pullor... Om någon har en fin höna (allra helst en silkeshöna) till salu så kan vi tänka oss att byta. Hör av er snart, så stackarn får komma till ett hem där han kan få bli lycklig!
Hej! Jag har sju super fina tuppar som behöver nya hem. Dom är alla vita och av rasen japansk silkeshöna. Rasen är hyfsat liten men väldigt fin och blir mycket tama. Alla utom 2 är födda år 2011. Alla är inte med på bilderna men kan skicka fler om ni vill ha. Priset är inget viktigt, huvudsaken är att de får de bra dit de kommer. Kan även tänkas byta mot en ny tupp eller höna. Det är bara att ringa om ni vill ha fler bilder eller har något ni undrar över. Mvh Olivia
Säljer mina fina japanska silkeshöns, två vuxna hönor. Den gula är 4 år och den svarta är 1 år. De har ruvat fram två ägg i sommar. De är av rasen dvärgkochin och ca 6 veckor gamla (det går inte att veta kön på dem förrän vid ca 4 mån ålder). Säljer hela flocken för 700 kr. Har även ett hönshus till salu för 1500 kr med tillbehör (foder, vattenautomat, foderautomat, hö). Man kan ha 5-7 hönor i hönshuset.
Inför vintern så måste mitt lilla gäng med japanska silkeshöns ha ett nytt hem!!! Vit fin silkestupp 1 år gammal. En vit silkeshöna ca 6 månader. En viltfärgad höna ca 7 månader. En svart och brun tupp ca 6 månader! En fin tam dvärg cochin höna vit ca 3 1/2 år gammal! Alla är jättesnälla inga sjukdomar eller ohyra!!! Säljes till gott hem !!!! Höna = 200kr st Tupp 100kr st
1 svart tupp och 1 svart höna, 2 blåa tuppar med respektive blåa hönor. 200:- paret.Säljes endast i par. Födda juli 2010.