Quantcast
Till salu inom: ”

gamla takbjälkar säljes

Tidigare annonser till salu

Nyrenoverad, genomgående lokal (fönster mot två gränder) med synliga takbjälkar och mycket charm. Nedre botten med ingång från trapphus. Tre arbetsrum, varav ett med avdelande glasvägg, toalett och pentry med trinett och kyl/frys. Två av rummen har fasta bänkskåp längs en hel vägg för praktisk förvaring. I dagsläget har lokalen totalt 7 arbetsplatser. Möjlighet finns att antingen hyra i andra hand relativt omgående eller teckna ett förstahandskontrakt med värden. Pris: 16 000 kr/månad + el. Kontakta Cilla Sjöblom, 08-411 33 05 för mer info och/eller visning.
Stabenfeldt AB. 2007. 154 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Andy vill verkligen hitta skatten på Saddle Island, den som så många andra letar efter före honom. Om han hittar den kan det kanske laga taket på moster Maggies gamla stall, göra en hage till hästarna ute på ön och ha råd med hö hela vintern. Andy tror att skatten ligger gömd i en grotta. Dessvärre verkar det livsfarligt att ge sig in i den. Tidvattnet hotar utanför och de murkna takbjälkarna kan ge efter när som helst....
Varierande längder av gamla takbjälkar finns att köpa dessa har legat under tak i ca 1½år. Dessförinnan har de varit innertak och plockades ned vid takrenovering. Dateringen på dem runt 1850-1860. Ni kan se på bilderna hur fina de blir när man återanvänder dem och har behandlat dem och de kan få olika användningsområde. Pris från 600:- för de kortaste och 1000:- för de längsta.
Vi sitter i Gamla Stans FöretagsHus (Packhuset) på Johannesgränd 1, en tvärgata till Skeppsbron. Här på tredje våningen finns lediga platser i ett öppet kontorslandskap, pentry, wc, mötesbord och en rymlig konferenslokal (i källarvalv). 1600-talets charmiga atmosfär i lokalen med takbjälkar, vitkalkade väggar och trägolv i kombination med en väl fungerande kontorsmiljö. Du får närheten till Gamla Stans alla mysiga restauranger, kaffebarer, after work och kreativa kollegor med möjlighet till samarbete. Ring och prata med Siw Lövkvist, 0760-442993.
Invid vajande sädesfält ligger denna skånska idyll, renoverat med charm, smak och estetik. Synliga takbjälkar, vitrappade väggar. Spröjs och trädgårdsglädje med doft av pion och syrén. Skön sommarsvalka under den gamla kastanjen. Renoverat kök och bad, golvvärme, vitsåpade tiljor och underbar fältvy i sovrummet en våning upp. Carport och förråd. Tvättäkta 1800-tal med modern finish och standard. Ett unikt boende invid Golfbanor i kuperat landskap. Här levde författarinnan Victoria Benedictsson under pseudonymen Ernst Ahlgren. Strategiskt nära Malmö, Sturup och Lund.