Till salu inom

"gamla takbjälkar säljes"

Borås
Idag

Volvo V70 D5 Momentum

35 000 kr
Blocket.se
Butik Sverige
9 år

Hyra kontor, Kungsholmen

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

Lägenhet Gamla stan

Hyrahyra.se
Butik

Förbättra Din Bostad

263 kr
NYTT Ginza
Butik

Isvittring

59 kr
NYTT Ginza
Butik

Stockholmsfeber

142 kr
NYTT Ginza
Butik

Isvittring

69 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Kontor  ·  Stockholm

Kontorslokal i Gamla stan, ca 80 kvm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nyrenoverad, genomgående lokal (fönster mot två gränder) med synliga takbjälkar och mycket charm. Nedre botten med ingång från trapphus. Tre arbetsrum, varav ett med avdelande glasvägg, toalett och pentry med trinett och kyl/frys. Två av rummen har fasta bänkskåp längs en hel vägg för praktisk förvaring. I dagsläget har lokalen totalt 7 arbetsplatser. Möjlighet finns att antingen hyra i andra hand relativt omgående eller teckna ett förstahandskontrakt med värden. Pris: 16 000 kr/månad + el. Kontakta Cilla Sjöblom, 08-411 33 05 för mer info och/eller visning.
0 kr
Blocket.se

Grottans hemlighet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Stabenfeldt AB. 2007. 154 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Andy vill verkligen hitta skatten på Saddle Island, den som så många andra letar efter före honom. Om han hittar den kan det kanske laga taket på moster Maggies gamla stall, göra en hage till hästarna ute på ön och ha råd med hö hela vintern. Andy tror att skatten ligger gömd i en grotta. Dessvärre verkar det livsfarligt att ge sig in i den. Tidvattnet hotar utanför och de murkna takbjälkarna kan ge efter när som helst....
20 kr
Bokbörsen.se
Bygge  ·  Helsingborg

Gamla takbjälkar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Varierande längder av gamla takbjälkar finns att köpa dessa har legat under tak i ca 1½år. Dessförinnan har de varit innertak och plockades ned vid takrenovering. Dateringen på dem runt 1850-1860. Ni kan se på bilderna hur fina de blir när man återanvänder dem och har behandlat dem och de kan få olika användningsområde. Pris från 600:- för de kortaste och 1000:- för de längsta.
600 kr
Blocket.se
Kontor  ·  Stockholm

Kontorsplats i charmig lokal i Gamla Stan

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vi sitter i Gamla Stans FöretagsHus (Packhuset) på Johannesgränd 1, en tvärgata till Skeppsbron. Här på tredje våningen finns lediga platser i ett öppet kontorslandskap, pentry, wc, mötesbord och en rymlig konferenslokal (i källarvalv). 1600-talets charmiga atmosfär i lokalen med takbjälkar, vitkalkade väggar och trägolv i kombination med en väl fungerande kontorsmiljö. Du får närheten till Gamla Stans alla mysiga restauranger, kaffebarer, after work och kreativa kollegor med möjlighet till samarbete. Ring och prata med Siw Lövkvist, 0760-442993.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Trelleborg

Fru Alstad Det lilla drömhuset på landet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Invid vajande sädesfält ligger denna skånska idyll, renoverat med charm, smak och estetik. Synliga takbjälkar, vitrappade väggar. Spröjs och trädgårdsglädje med doft av pion och syrén. Skön sommarsvalka under den gamla kastanjen. Renoverat kök och bad, golvvärme, vitsåpade tiljor och underbar fältvy i sovrummet en våning upp. Carport och förråd. Tvättäkta 1800-tal med modern finish och standard. Ett unikt boende invid Golfbanor i kuperat landskap. Här levde författarinnan Victoria Benedictsson under pseudonymen Ernst Ahlgren. Strategiskt nära Malmö, Sturup och Lund.
1 195 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj