Quantcast
Till salu inom: ”

gamla trädgårdsmöbler säljes

Tidigare annonser till salu

Bild 1 & 2 Säljer en dörr med det nya systemet, jag har tagit bild så ni kan se vad jag menar. Även handtag ingår. Dörren är i mycket fint skick. Mått: Bred: 82,5 cm Lång: 204cm Pris 600kr. ______________________________ Bild 3 7 Stycken innedörrar med det gamla systemet, dörrar kan ha olika mått. Pris: 80kr /styck ______________________________ Bild 4 Trädgårdsmöbler, ett bord och två stolor. Pris: 250kr
Lugn och ro på semestern...... Njut av egen trädgård och pool utan måsten. paddla kanot eller cykla runt i vår lilla intima gamla danskbyggd och njut av Kristianopel som ligger på gångavstånd.' Ta en promenad i flygsanden och jaga myrlejon på naturreservatet som gränsar till huset. Vi har 8 bäddar på 130 kvm och två plan. Stort allrum nere och tv-rum uppe. Nytt fräscht badrum nere liten toa uppe. tvättstuga med tork/tvätt maskin och kök och matplats på nedre plan. Tillgång till cyklar , canadensare grill och trädgårdsmöbler , naturligtvis .
2 rum och kök i bästa läget på Öster i de fina gamla husen i början av Sturegatan. Ett stenkast från Stadsparken och gångavstånd till city. Lugnt läge. Fri parkering på gatan. Lägenheten är på första våningen men en halv trappa upp. Baksida med gräsmatta, soldäck, trädgårdsmöbler,fruktträd , cykelparkering under tak. Utgång till baksidan via köket. Önskar: 5 rok, 4 rok eller 3,5 rok helst på Öster, Söder eller Centralt city. Ej ytterområden.
Har härligt gamla trädgårdsmöbler bestående av en soffa, bord, två enkel stolar och en stol med armstöd. Alla möblerna är ihopfällbara. Möblerna behöver omvård, slipas och målas samt behöver soffan en ny ribba i sitsen. Har sett gamla fotografier från 30-, 40-talet där möblerna är med. Unikt tillfälle att komma över äkta gamlaträdgårdsmöbler. Fler bilder kan mailas. Pris ? ge ett bud så får vi se!