Till salu inom

"gamla vykort säljes"

Butik
Igår

Roliga drinkunderlägg med m...

50 kr
Blocket.se
Stockholm
1 månader

Gamla julkort

50 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
3 år

Brev, frimärken, vykort

1 kr
ABC-Annons.se
Avesta
10 år

GAMLA VYKORT

ABC-Annons.se
Sjöbo
10 år

Gamla vykort

10 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

2st Hensvik hyllor 180x70x30, en m skötbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Detta är den gamla hyllan från Ikea som är lite högre och bredare än den nya och inte lika djup, och har 5 hyllor istället för 4. Vi har själv sågat till och monterat på ett skötbord i vitmålad mdf, se bilder. Detta går att ta bort, men lämnar då 4st hål i det hyllplan det är fastsatt i (bild4). Finns även lite fotohörn för vykort uppsatta på undersidan av hyllan ovan, så att bebisen har något att titta på. Dynan följer med om så önskas. Pris för den med skötbord 300kr, för den utan 200kr, eller båda för 400kr.
200 kr
Blocket.se

Vykort berättar om Skövde

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rolf Förlag. 1990. Inbunden i mycket gott skick. Ur förordet: Gamla vykort har så mycket att berätta. Helt plötsligt kan man få syn på det gamla kondiset man besökte som ung, speceriaffären där man handlade eller huset där en vän bodd. Och hur var det nu det såg ut innan de nya varuhuset byggdes? Vykort blev vanliga vid sekelskiftet och har sedan dess bara blivit allt med populära. Samlandet har ökat de senaste decennierna men fortfarande kan fina gamla vykort köpas för humana priser.
235 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Falköping

Vindsröjning vykort och brev

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Jag har flytt och nu säljer jag ut sånt som jag inte har plats för längre. Det här fick jag en gång av en gammal man som flyttade till hemmet. Buntar med brev, en hög med flygpost, en hel låda med små kort (en del riktigt gamla) och små kuvert, en skolåda med gamla brev, kortbrev och brefkort, en mapp med gamla brev + 130 utländska kort, en del äldre. FÖRST TILL KVARN. Först till kvarn.
300 kr
Blocket.se

Malmö och dess färjor

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Inbunden. 2010. 112s. 760s. 30x22c. Ny. Boken innehåller ett urval av vykort och fotografier ur Christer Janssons samling. Under några år har tanken vuxit fram att i bild och text göra en nostalgisk bildresa i Malmö hamn tillgänglig för en bredare allmänhet. Malmö är ju för de flesta människor starkt förknippat med färjetrafiken till Danmark och Tyskland. Många är färjorna som passerat under åren, en del minns man bättre, medan andra är bortglömda. Bläddra i boken, läs, njut och minns den gamla hamnmiljön med de där riktigt härliga färjorna från förr. Rikt foto illustrerad. Storformat.
130 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj