Quantcast
Till salu inom: ”

gammal bänkpress till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampor

Umeå
Piano

Linköping
sängbord

Karlstad

Tidigare annonser till salu

Rejäl bänkpress som även går att ställa vinklen på till snedbänkpress . 4 st byggbara hantlar 1 curlstång ( nån mm större i dia så vikterna passar ej tyvärr som det är nu på curlstången , dock lätt o slipa ner . 1 vanlig skivstång Vikter : 4*15kg 2*10kg 4*5 kg 4*2 kg Totalt : 108kg + stång Skickar även med en gammal crosstrainer .
Hej ! Gammalt stockankare med rep. runt 10 kg ! Ankare=500 kr Startmotor,24 volt. 10 kuggar. kanske till Cummins, Volvo BM. Vet ej så mycket om denna. Nr. *2873K059 Startmotor kostar ny 5750 så ge ett bud ! Även en ställning för bänkpress med ca 70 kg vikter. rostig men går säkert få fin, ytrost ! 300 kr 15 tum alufälgar. suttit på citroen XM. 195/65-15. 2 av däcken är ok ! 300 kr
Jag ska nu sälja min bänkpress på grund av flytt. Den är knappt använd pga lathet och är knappt ett år gammal. Det som följer med är en bänk med justerbar sits+ryggstöd, benspark, skivstång, 2 st hantlar, en curlstång och 55 kilo i vikter. Nypriset på allt var 7000 kr, och det är av bra kvalité från en seriös leverantör, alltså inget billigt skräp. Priset är prutat och klart för att grejerna är så pass lite använda. Det är i princip nya grejer till ett billigt pris. Mejla för mer info
Nu säljer jag en i stort sett oanvänd träningsmaskin som har vikter på 80 kg. På bilden är "armarna" nedmonterade och jag har bara bild på maskin. Men redskapen som man får med är: stång med snea handtag, rep för triceps, axelmunstycke, kort stång för biceps. I maskinen så är det bänkpress och benträning som ej kräver munstycken. Ca 2 år gammal och manual finns till om du behöver för att montera ner den. Messa gärna vid intresse.
Säljer skivstång (12 kg), fjäderlås, vikter på 110 kg, 2x20 4x10 4x5 4x2 2x1, ställning och underlagsmatta. Det orange som syns på bilden är vaddering för nacken vid benböj och kan lätt plockas av. Allt är ett och ett halvt år gammalt och säljes då tillökning i familjen skett. Jag har använt setet till knäböj, utfall, rodd, marklyft med mera och det är i mycket bra skick. Ställer man dit en bänk blir det dessutom en utmärkt bänkpress.