Till salu inom

"gammalt tegel säljes"

Göteborg
Igår

Alla sorters Laptops nya so...

Citiboard
Höganäs
3 dagar

Gammalt fint tegel, betong,...

Blocket.se
Helsingborg
8 dagar

Uterum, Inglasningar, Takbyten

Blocket.se
Härryda
11 dagar

Bosch Climate Luft-luft vär...

14 950 kr
Blocket.se
Butik Västra Götalands län
13 år

Hyr Festlokal - La Cuvee

Hyrahyra.se
Butik

Kuddfodral Linne Tegel

279 kr
NYTT Granit

Tidigare annonser till salu

Kontorslokal med A-läge i Göteborg överlåtes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kontorslokal på 32kvm överlåtes. Hyresvärd är Svenskahus. Mycket centralt läge med närhet till allt. Lokalen består av ett stort rum,liten hall, toalett samt litet pentry. I lokalen ligger ekparkett. Vägarna är vita bortsett från en vägg som har tegel då det är en gammal yttervägg. Två stora fönster i gammal stil. Lokalen är mycket fin precis som hela fastigheten. Hyran är ca 7000kr i månaden. Perfekt alternativ till kontorshotell. Tillträde enligt överenskommelse. Maila vid intresse.
0 kr
Blocket.se

Ledig lokal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi har nu ett rum ledigt för uthyrning på Fortuna Spa Vi söker dig som sysslar med liknande verksamhet. Idag finns hudterapeut, massageterapeut och frisör. Fortuna spa är beläget precis vid havet i en gammal herrgårdsbyggnad. Intill finns resturang Tegel och nästkommande utveckling är hotellverksamhet i byggnad bredvid oss. Känns detta intressant för din verksamhet är du välkommen att kontakta oss för vidare info på mailadress: Lottaengnil@icloud.com
0 kr
Blocket.se

Handgjort tegel bränt i flamugn

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag har fått ca 250 st stenar över efter att ha byggt en tegelvägg i min våning. Teglet kommer från södra Sverige där det plockats ner ur ett rivningshus. Enligt leverantören är det ca 80-90 år gammalt och handgjort. Alla stenar är i stort sett olika i struktur och färg. Det ger en härlig värme och harmoni. Teglet finns för avhämtning på en villauppfart och ryms på en släpkärra.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj