Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt tegel säljes

Golvtegel

Tomelilla

Tidigare annonser till salu

Ung tjej söker en lägenhet i eller runt högsby Gör inget om det är utanför högsby bara det är bra bussförbindelser så att jag kan ta mig till och från Jobbet och ridningen i oskarshamn. Jag är 28 år gammal bor i en tvåa via högsby bostad Men trivs inte i detta område och känner att jag vill komma härifrån. Jobbar på tegel mån-torsdag Har fast stabil inkomst EJ social bidrag. Lugn trevlig ser tuff ut har en massa tatueringar men jag är världens snällaste människa! Hör gärna av er till Mig om ni har nått att erbjuda mig !
Kontorslokal på 32kvm överlåtes. Hyresvärd är Svenskahus. Mycket centralt läge med närhet till allt. Lokalen består av ett stort rum,liten hall, toalett samt litet pentry. I lokalen ligger ekparkett. Vägarna är vita bortsett från en vägg som har tegel då det är en gammal yttervägg. Två stora fönster i gammal stil. Lokalen är mycket fin precis som hela fastigheten. Hyran är ca 7000kr i månaden. Perfekt alternativ till kontorshotell. Tillträde enligt överenskommelse. Maila vid intresse.
Vi har nu ett rum ledigt för uthyrning på Fortuna Spa Vi söker dig som sysslar med liknande verksamhet. Idag finns hudterapeut, massageterapeut och frisör. Fortuna spa är beläget precis vid havet i en gammal herrgårdsbyggnad. Intill finns resturang Tegel och nästkommande utveckling är hotellverksamhet i byggnad bredvid oss. Känns detta intressant för din verksamhet är du välkommen att kontakta oss för vidare info på mailadress: Lottaengnil@icloud.com
Jag har fått ca 250 st stenar över efter att ha byggt en tegelvägg i min våning. Teglet kommer från södra Sverige där det plockats ner ur ett rivningshus. Enligt leverantören är det ca 80-90 år gammalt och handgjort. Alla stenar är i stort sett olika i struktur och färg. Det ger en härlig värme och harmoni. Teglet finns för avhämtning på en villauppfart och ryms på en släpkärra.
Gåvstagården är byggt i gammal nationalromantisk stil där inspiration hämtade från äldre svensk arkitektur samt från liknande stilar i England och Tyskland. Stilen var rådande under 1910-20-talet. Typiskt för stilen i Sverige är branta tak belagda med tegel, fönstren var smårutiga och portpartierna var ofta tydligt markerade. Färgerna på träbebyggelsen var ofta mörka i rött eller brunt med detaljer i en avvikande ljusare kulör. Det ursprungliga entréerna är borttagna men finns dokumenterade på ett flertal fotografier som finns tillgängliga i Upplandsmuseets arkiv.