Quantcast
Till salu inom: ”

gammal barnstol trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En ovanlig barnmöbel som förgyller köket eller matsalen: Gammal och kultig barnstol / matstol / köksstol för barn, i formpressat trä/plywood och i äkta funkisstil. Allt i original och i mycket fint skick. Stolen går att fälla ut så att det blir en lägre stol med bord. Fotbräda som kan fällas upp. Mått sitthöjd 61 cm, till stödkanten 76,5 och totalhöjd med rygg 83. Hämtas i Hammarby Sjöstad. Hemleverans kan ordnas mot kostnad.
Två barnstolar Tripp trapp Stokke i begagnad skick säljes som bilden visar. Den ena till vänster är i Whitewash färg och är av den nya modellen. Då kan man montera både den nya bygel (plast) och den gammal i trä. Det går också ryggstöd, mm. Pris 550:- Den andra stolen är i natur färg men man kan montera bara den bygel av trä. Pris 450:- Först till kvarn gäller!
Två barnstolar säljes. Den blåa är en gammal modell från IKEA i trä som är sprejmålad och lackad, i bra skick. Säljes för 250 kr. Den i trä är ek och i väldigt bra i skick. Då vi fick den i present vet vi ej var den ursprungligen är köpt. Säljes för 400 kr. Båda har använts av endast ett barn och har inga skavanker som går att se när vi synat dem. Båda finns att hämta i Hornstull.
Vit fräsch barnstol gjord av trä i fin fint skick samt höj och sänkbar. Mindre än ett år gammal. Utgått ur sortimentet tyvärr, hittar inte den på nätet men inköpt på lekmer.se Stolen + dynan gick på runt ca 2000kr (om jag inte minns fel) och har fungerat alldeles utmärkt till våran lilla. Säljes för att lillan blivit stora tjejen nu och fått en fåtölj. Fler bilder ges vid intresse samt så är det bara att höra av sig om du skulle ha några frågor. Mvh Magnus
barnstol i trä som lätt kan vikas så det blir till ett lekbord,med hjul så de nästan ser ut som en gåstol =) mycket gott skick