Quantcast
Till salu inom: ”

gammal symaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En bra nybörjarmaskin som är enkel att använda och huserar ett brett utbud av sömtyper (hela 13 st.). Byte av sömtyp sker med ett enkelt handgrepp och det är även möjligt att reglera pressarfottrycket. Komplett med fotpedal och diverse pressarfötter. Symaskinen är snart 1 och halv år gammal, men den är använd få gånger. bra Skick! Det som ingår är allt som visas på bilden/filmen. Effekt: 70 W. Kabellängd: 1,8 m. Spänning: 230 V. Vikt: 6,2 kg. För frågor och funderingar sms/mejla mig.
Soffan är 8 år gammal, välanvänd men har många år kvar, jag säljer den för har fått en ny soffa och har inte plats till en till. Vi köpte soffa på Möblera och kostade 15000.-, soffan har några märke av katterna men inte så farligt(titta på bilden), en av kuddarna behövs sy ( lätt att fixa men har inte symaskin) ,alla kuddar går att tvätta för allt detta säljer jag den billigt, vi har hund och katt hemma. Vid snabb affär du få den billigare
LT 1972. 95 s. Inbunden i dekorerat pappband och i nära nyskick. Mycket rikt (och nostalgiskt) illustrerad med foton och teckningar i sv/v. Vikt 403 g. Format 18,5 x 22,5 cm. Porto 36:- (viktklass -0,5 kg). Symaskinen - vår mest spridda hushållsmaskin - har en gammal och intressant historia. Redan i slutet av 1700-talet gjordes de första försöken men det var först på 1830-talet, som en fullt användbar maskin tillverkades. Kerstin Sjöqvist är intendent på Nordiska Museet. En 42-årig bok i ett fantastiskt skick!
LT 1972. 95 s. Hälsning från författaren. Inbunden i dekorerat pappband och i gott skick. Mycket rikt (och nostalgiskt) illustrerad med foton och teckningar i sv/v. Vikt 403 g. Format 18,5 x 22,5 cm. Symaskinen - vår mest spridda hushållsmaskin - har en gammal och intressant historia. Redan i slutet av 1700-talet gjordes de första försöken men det var först på 1830-talet, som en fullt användbar maskin tillverkades. Kerstin Sjöqvist är intendent på Nordiska Museet. En 42-årig bok i ett fantastiskt skick. Hylla 11B.