Quantcast
Till salu inom: ”

industrisymaskiner säljes

Tidigare annonser till salu

Äldre trevlig singermaskin som fått en uppgradering i form av en servomotor. Det vill säga lättstyrd hastighet, låg ljudvolym och vanlig 230v uttag. Maskinen klarar det mesta, från skjorttyger upp till grov kapellväv och klädesskinn. Lite nålar och några spolar följer med. Maskinen och bordet går att skruva isär för transport i liten bil. Säljes på grund av uppgradering. Har också en äldre fållmaskin/krejmaskin som jag överväger att sälja.
Fyra industriella symaskiner 1-Industriell Fållmaskin TONY Industriell ZIG-ZAG maskin SINGER med eget bord. Industriell rak sömnad maskin JUKI med eget bord. Industriell overkock maskin JUKI med eget bord. Tre kartonger fyllda med trådar på olika färgar. Ca 200 meter fodertyg olika färger. fyra kartonger fyllda med dragkedjor dvs ca 4000 st av olika typer och färger. övriga sömnad tillbehör, bland annat nålar, saxar, knappar mm. paketpris för allt 25000 kr priset kan diskuteras vid snabb affär.
Del i hantverkslokal i Västertorp uthyres. Lokalen som är stor och ljus ligger i Västertorps centrum. Gemensamma ytor utgör 68 m2 och där finns både pentry och toalett. Kan hyras ut till en eller två personer. Det har tidigare varit en Möbeltapetserare i lokalen och det finns kompressor och bra industrisymaskiner på plats. Lokalen passar även andra typer av hantverkare eller konstnärer. Vid intresse skicka ett mejl, så återkommer jag snarast.
Industrisymaskin säljes komplett med bord. Proffs Professionell Symaskin av känt märke PFAFF komplett med bord. 380 V med kabel & påslag. Varit i drift men stått oanvänd några år. Skyddshuva. I övrigt se bilder. Denna symaskin säljs på uppdrag av ett företag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 19 November Klicka på länken nedan för att komma till auktionen
Till salu är en Lewis 150-2, i ett mycket gott skick, den ger ett professionellt resultat också på riktigt tunna tyger. på bilden har jag sytt med den i tunt ulltyg, sånt man brukar ha i kostymbyxor, som ni ser har jag använt en tråd i avvikande färg, men den syns ändå inte alls på framsidan. Så den passar perfekt till klänningar i tunnare tyger, byxor, men funkar också på tjockare material. Den är över och undermatad, är helt i metall, och nålar går lätt att få tag på till den.