Till salu inom

"industrisymaskiner säljes"

Piteå
Igår

Industrisymaskin

2 000 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
6 dagar

Industrisymaskin

Blocket.se
Uddevalla
7 dagar

Juki industrisymaskin

4 000 kr
Blocket.se
Östersund
8 dagar

Pfaff 141-6B

4 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
9 dagar

Juki dln-5410-4

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Industrisymaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Äldre trevlig singermaskin som fått en uppgradering i form av en servomotor. Det vill säga lättstyrd hastighet, låg ljudvolym och vanlig 230v uttag. Maskinen klarar det mesta, från skjorttyger upp till grov kapellväv och klädesskinn. Lite nålar och några spolar följer med. Maskinen och bordet går att skruva isär för transport i liten bil. Säljes på grund av uppgradering. Har också en äldre fållmaskin/krejmaskin som jag överväger att sälja.
2 000 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Älvsjö

Industrisymaskiner+(dragkedjor,tyg, mm)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fyra industriella symaskiner 1-Industriell Fållmaskin TONY Industriell ZIG-ZAG maskin SINGER med eget bord. Industriell rak sömnad maskin JUKI med eget bord. Industriell overkock maskin JUKI med eget bord. Tre kartonger fyllda med trådar på olika färgar. Ca 200 meter fodertyg olika färger. fyra kartonger fyllda med dragkedjor dvs ca 4000 st av olika typer och färger. övriga sömnad tillbehör, bland annat nålar, saxar, knappar mm. paketpris för allt 25000 kr priset kan diskuteras vid snabb affär.
20 000 kr
Blocket.se

Del i hantverkslokal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Del i hantverkslokal i Västertorp uthyres. Lokalen som är stor och ljus ligger i Västertorps centrum. Gemensamma ytor utgör 68 m2 och där finns både pentry och toalett. Kan hyras ut till en eller två personer. Det har tidigare varit en Möbeltapetserare i lokalen och det finns kompressor och bra industrisymaskiner på plats. Lokalen passar även andra typer av hantverkare eller konstnärer. Vid intresse skicka ett mejl, så återkommer jag snarast.
0 kr
Blocket.se

Symaskin komplett med bord

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Industrisymaskin säljes komplett med bord. Proffs Professionell Symaskin av känt märke PFAFF komplett med bord. 380 V med kabel & påslag. Varit i drift men stått oanvänd några år. Skyddshuva. I övrigt se bilder. Denna symaskin säljs på uppdrag av ett företag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 19 November Klicka på länken nedan för att komma till auktionen
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj