Quantcast
Till salu inom: ”

gammal vattenpump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Besiktade bilen häromdagen & fick en 2:a pga rost på vänster balk. Har ingen svets så jag kan inte fixa det själv. Den händige bör också kunna byta en skramlande vattenpump - ny pump kostar 265:-). Övrig info: Barn-, djur- & rökfri. Hel och ren interiör. AC, elhissar, CD-växlare, sommarhjul på alufälgar, dubbdäck på plåtfälg. En ägare. Billig i drift skatt & försäkring. Bilden (bakom länken http://appcon.se/seat.html) är 5-6 år gammal men visar ändå för & modell. Alltså kan du svetsa balken inom en månad så har du en billig bil.
Hejsan! bilen fungerar som den ska, nyligen bytt termostat och vattenpump. den är 16 år gammal så den har sina skavanker, ingen ny bil. 24 500Mil El-hissar fram El-speglar Acc Sommar och vinterdäck, båda uppsättningarna är på bmw originalfälgar. Ej rost! Hälsningar/ Adam Extrauppgifter Märke: BMW Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 520i Hästkrafter: 149 Hk I trafik: 1994-09-19 Motorstorlek: 1991 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 206 g/km Färg: Svart
Opel vectra gt årsmodell 1990, ca 34000 mil säljes. Det är en gammal bil med skavanker men den fungerar och är riktigt pigg. Besiktigad till sista november 2011 och skatten ska betalas in i December så det är ett tag kvar. Den har även c-lås och dragkrok samt taklucka. Säljes för 6.000 kronor och inte ett öre lägre. Det sitter ett sprillans nytt batteri i bilen. Finns endast vinterdäck och ej sommardäck. Har klarat sig bra ifrån rost. Det finns alltid en massa småfix på gamla bilar och denna är inget undantag. Kamrem och vattenpump har bytts i februari 2011. Prutare undanbedes vänligt men bestämt eftersom jag inte kommer att sänka priset. Lagt pris gäller.
Säljer min Nissan Sunny N13 som är rätt fin i lacken för att vara så gammal, inte alls mycket rost heller. Har gått lite över 24000 mil. Är avställd för närvarande. Framvagnsinställning gjordes i oktober, godkänd besiktning efter det. Står på sommardäck varav två helt nya som rullat endast 20 mil (nypris 1800 kr) Det negativa är att bilen har ett tomgångsvarv på runt 3000 varv/min. Den blir även ganska snabbt överhettad, kan vara vattenpumpen..? Säkert enkelt att fixa för den som har lite kunskap och tid. Fixa felen och besikta innan den 30 april så har du en liten och bensinsnål bil!
Tänkte kolla intresset för min bil då jag köpt en ny. Toppackningen är bytt Kamremen+vattenpump är bytt fördelaren+tändkablar+tändstift är bytt Olja+filter är bytt bränslefilter är bytt luftfiltret är bytt skivor o belägg byttes förra året och ser fortfarande jättebra ut. förra året bytte jag även hjullagret. och kopplingen är inte mer än någon månad gammal. Bilen fungerar perfekt i motor o låda inga problem alls. Bilen har även dragkrok. Jättefina sommardäck sitter på. 99% Rostfri. Pris: 7500:- POK! Ingen bytes handel är möjlig! Bilen är skattad och besiktigad året ut så det är bara till att tuta o köra.