Quantcast
Till salu inom: ”

gammaldags hatthylla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Väl disponerad 1:a med gammaldags charm. Hörnlägenhet med två fönster i vardagsrummet, vilket ger ett härligt ljus. Köket är riktigt stort med delvis bevarade gamla detaljer och skåp. Köket är fyrkantigt och lätt att möblera, det ryms ett stort bord. Hallen är också rymlig med bevarad gammal hatthylla. I vardagsrummet finns en stor garderob som öppnar sig åt båda hållen, där ryms det mesta. Lägenheten är välskött och inte alls i behov av renovering. Ett nytt köksgolv är dock utlovat till hösten. Tvättstuga finns tvärs över gården i markplan. Det finns 2 tvättstugor med 3 resp 2 tvättmaskiner. Stort vindsförråd finns 1 tr upp.
Skåp med rostigt galler mått H:50 B:40 D:30 cm. Pris 380kr Unik vacker spegel mått(hänges på vägg) H:72 B:34 cm. Pris 330kr Hatthylla vit i trä mått L:100 D:31 cm. Pris 230kr Lampfötter med gammaldags lampkedja för av/på. En saknar "knopp" på toppen för att skruva fast skärm med,har använt utan fungerar utmärkt och syns ej. :). Pris 75kr för båda!
Nu flyttar jag utomlands och säljer min underbar shabby chic hatthylla. Den är gjort av massivträ och dubbelkrokarna har en gammaldags charm som är inte så lätt att hitta nuförtiden. 118 cm lång och 27cm bred' Finns att hämta på Spånggatan/Bergsgatan
Hatthylla i massivt trä i allmogestil. Längd 97 cm x djup 31 cm.
En fin hatthylla, längd 130 cm 350:- Gammaldags ljusblå hylla L73 cm * H70 300:- Kan även hämtas på Södermalm.