Quantcast
Till salu inom: ”

gammaldags skrivbord säljes

Skrivbord

Tumba

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skrivbord

Haninge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gammaldags skrivbord, 5 lådor med fungerande lås samt en nyckel. Mycket fint och lagom patinerat som ett sånt skrivbord ska vara. Mycket eftertraktade så passa på att fynda! Pris: 1000:- Kan fraktas till köparen (mot bränsle-ersättning) inom 4 mil från mitt hem! Jag kan vara svår att nå på telefon, så svarar jag inte är det bara att lämna ett meddelande eller skicka ett mail så hör jag av mig så fort som möjligt!
Jag säljer ett skrivbord i gammaldags stil och med sköna och karaktäristiska skavanker! Skrivbordet är vinrött och har nötts genom åren, själva skivan är märkt av både tidens och människans tand. Det är litet och nätt utan att försvinna. Man får plats med allt man behöver, både synligt och icke-synligt då skrivbordslådan är mycket rymlig - men skrivbordet tar knappt någon plats! Är man lite svag för vintage- och retromöbler är detta något man inte får missa!
Retro design när den är som bäst. Pga platsbrist tvungen sälja välvårdad vacker skrivbord i Mycket Gott Skick. Gammaldags och gullig. Katedral består av 2 delar vilket underlättar transporten. Det finns också en stol som passar till bordet så blir det som ett komplett om man önskar. Mått: Höjd: 105 cm Bredd: 100 cm Djup: 60 cm
Bild 1+2: Gammaldags skrivbord med förvaring på båda sidor. Mått: 65x120 cm. 500 kr. Bild 3: Två bokhyllor, mått: 79x210 cm. 100 kr. för båda. Bild 4: Telefonbänk med förvaring under sits, samt tillhörande spegel. 300 kr. för båda. Ej mail! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.