Quantcast
Till salu inom: ”

gammaldags kryddhylla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kryddhylla

Malmö
Kryddhylla

Nynäshamn
Radio

Motala
 Barnsäng

Göteborg

Tidigare annonser till salu

En gammaldags, mycket välvårdad kryddhylla skall lämna oss på grund av renovering. Vet ej exakt hur gammal den är då den hängt i ett torp på vår gård som byggdes i slutet av 1800-talet. I alla fack utom ett är materialet av glas och i ett fack är materialet av plast, om detta är original vet vi ej. Måtten är följande, LxDxH: 60x22x30 cm. Prutbar vid snabb affär. Med vänlig hälsning, Daniel.
Äkta RÖRSTRAND Elit kryddhylla - 1900-talets första hälft. 14 lådor i flintgods, alla hela och fina. 32 cm hög och 54 cm bred. Målat träställ som saknar en brädbit på vänstra sidan, se bild 3. Dock inget som påverkar funktionen, och när man har den uppställd mot en vägg syns det knappt. Fem av handtagen målade med blå färg ovanpå den gröna, men det verkar som den färgen kan gå att få bort, om man nu vill det. Mycket charmig med gammaldags patina! Pris 700 kr eller högstbjudande. Endast avhämtning.
En fin hylla med tillhörande gammaldags porslinslådor för olika kryddor och ingredienser såsom mjöl, socker, nejlikor, ingerfära med mera. I mycket bra skick! Pris: Bud, då vi inte har någon koll på värdet.
Gammaldags kryddhylla med utdragslådor i glas.Fint skick..