Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt charmigt apotekarskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Piano

Linköping
sängbord

Karlstad
Lampor

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Vi har ett FANTASTISKT fint sideboard med 6 lådor som vi inte får plats till. Tyvärr! Bordet är gammalt och har stått på landet. Bordet är rejält- 180 cm brett, 53cm djupt och höjden är 74cm. Färgen är en blandning av beige, antikgrön med gulddetaljer, med en del slitningar. Charmigt slitet, shabby chic. Alla lådor är hela och rymmer småförvaring. Betydligt nättare än ett apotekarskåp eller skänk. Letar du efter ett Ikea bord så är detta INTE det du söker. Ett väldigt unikt bord, sideboard, som endast säljs pga platsbrist. Finns i centrala GBG och är ditt för 2500kr. Välkommen att fynda, Jens
Säljer ett gammalt dokumentskåp, arkivskåp, apotekarskåp eller vad man vill kalla det. H: 200 cm, B: 144 cm, D: 46 cm. En ovanlig och charmig möbel i fint skick. Pris: 12500:- eller högstbjudande över detta pris. Skåpet hämtas i Valbo utanför Gävle.
Nu är mitt fantastiskt fina apotekarskåp till salu p.g.a. att det inte får plats i mitt nuvarande boende. Jag har själv ärvt skåpet och har ingen riktig koll på hur gammalt det är, men jag gissar att det är gjort någon gång på 30-40-talet. Det jag har fått veta är att det ursprungligen suttit ihop med flera likadana skåp som täckt en hel vägg i ett gammalt apotek. Därför har skåpet bara en list upptill på den vänstra sidan (vilken också är lite trasig och kan tas bort helt om så skulle önskas). Utöver detta så är skåpet i gott skick för sin ålder. Färgen är bortskavd på en del ställen (vilket framgår av bilden), men personligen tycker jag bara att det bidrar till skåpets charm. Det finns även en lagning på bakstycket (ca. 8cm) , men detta täcks av hyllplanet och syns inte alls när man har något i skåpet. Alla lådor går att dra ut utan problem och glasdörrarna likaså. På en av lådorna sitter det fortfarande kvar en etikett märkt ”salvor”. Skåpet är tvådelat och delarna går att använda var för sig om man skulle vilja. Det finns fyra hyllplan som är flyttbara (ett är inte med på bilden) På baksidan av skåpet står det ”A & H Stockholm” stämplat. Mått: H:215 D:44 B:120 Ett unikt och charmigt skåp som är både praktiskt och dekorativt. Pris: 8000kr eller högstbjudande ------------------------------------------------- Arkivskåp, köpmannadisk, antikt vitrinskåp, butiksdisk, apoteksskåp, skåp, byrå, medicinskåp, shabby chic, sideboard, vintage.
Enligt tidigare ägare är denna ifrån 50 talet, i gott skick, men lite patina finns, glashyllor, nyckel finns. Måtten: 163,5 x 80 D 41 Transport kan ordnas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.