Quantcast
Till salu inom: ”

alaskan husky valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har fått hem denna lilla tös för att hitta ett värdigt hem då inte förra ägarna kunde ha kvar henne. Extremt lugn tik, skäller inte och går bra ihop med andra hundar hon lyssnar väldigt bra och kommer på inkallning. Hon är 6 månader. Kraven är att du skall ha hundvana av större hundar, bo på landet och veta vad det innebär med en husky. OBS ALLERGISKA FAMILJER BEHÖVER INTE HÖRA AV SIG. Då hon absolut inte ska behöva byta hem mer. Hemmet viktigare än priset. För mer info ring kollar mejlen sällan !
Valpar födda 2011-11-27. Aktiva hundar för dig som vill kombinera en familjehund med en hund som gillar att dra. Vi arbetar aktivt med våra draghundar och ser gärna att du är intresserad av en hund för ett aktivt liv. Vår draghundsverksamhet ligger i Sälen, Dalarna, och vi säljer bara valpar till dig som kommer hit. Vi vill försäkra oss om att du tycker om valpen innan vi separerar den från sina syskon. Valparna är regelbundet avmaskade, chippade, vaccinerade och veterinärbesiktade.
Hej. Jag är en pigg och nyfiken valp som vill komma hemifrån. Jag är en hane och jag är snart 11 veckor och är: *Vaccinerad *Chipmärkt *Veterinär besiktad Jag älskar att vara ute och springa och hoppas också att min nya ägare gör det också. När jag kommer hem till dig så tar jag med mig matskål, nageltång, tandpasta, leksaker, koppel, halsband m.m Vill ni ser mer bilder på mig så skickar gärna min nuvarande matte det till er.
Det är med sorgen i hjärtat vi måste sälja vår alaskan husky valp pga att vår dotter blev allergisk. Hon är en tik på 15 veckor och är brun/svart/vit i färgen. Hon är vaccinerad, avmaskad och chipmärkt. en mycket social och lekfull hund som gillar långa promenader och mycket bus. Vi söker nu ett nytt hem där hon kan få den kärlek och motion hon behöver. halsband,koppel, leksaker och lite foder medföljer.
Hej nu vill jag hitta ett nytt hem igen.pga oseriösa. Jag blev 8 veckor den 23 nov. Är pigg å glad valp kan vara lite kaxig. Jag är en alaskanhusky. Alltså mamma siberian husky och pappa siberian husky med6%pointer och 6%whorsten.jag letar efter ett hem fyllt med kärlek. Det gör inget om det finns barn eller katt då jag har träffat många;) jag är vid leverans besiktigad, avmaskad flera gr. Chippad och dolda fel försäkrad. Ring gärna matte eller husse för mer info. Camilla 0707898339 kim 0708288931