Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt hörnskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ett fint gammalt hörnskåp. Denna vara finns för närvarande i vårt lager men kan kostnadsfritt köras till vår butik i Hammarby Sjöstad eller om man hämtar själv direkt ifrån vårt lager så är det 10% på utsatt pris. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Ok skick, färgen har släppts på några ställen men annars bra skick. Mått: Höjd: 177cm, Bredd: 87cm, Djup: 50cm. Uppge artikelnummer 14159.
Mycket fint ny-renoverat gammalt hörnskåp säljes! Hörnskåpet är målad i vitt och slipad för att få chabby chic stil ! Hörnskåpet är inte använd efter renoveringen! (Uppställd för att ta bild) Måtten står på bilden! (Förtydligande: Från mitten mitt bak och ut till sidan är det 49 cm, så hörnet som skåpet skall stå måste vara minst 49 cm, glöm 56 cm som det står på bilden!)
Kollar intresset för detta hörnskåp som jag håller på med :) inte klart ännu som synes, men snart, jag kommer att sätta på fina beslag på dörrarna men låset kommer att få vara kvar i det. Storlek: Bredd: 87.5 Djup: 52.5 Höjd: 177.5 Tänkte ett pris på 1800 Kronor när det är klart :) Kolla gärna in min sida på facebook där det finns mer möbler kopiera länken nedan så kommer du dit: http://www.facebook.com/RenoveradeMobleriVItt
hej. nu säljer jag min matgrupp pga platsbrist. den är väldigt fin men stolarna bör kläs om, det är skinnklädsel nu. (obs pga klösmärken) ca 3år gammal men kökssoffan är betydligt äldre. 2 st inläggsskivor medföljer. stor förvaringsplats i soffan. pris: 2000kr vitrinskåp med belysning och ett hörnskåp i samma serie. pris: 500kr bekväm 2-sits soffa som är sliten. bör kläs om. pris: 200kr
Hörnskåpet tillhörde min farfar som ärvt det i sin tur av sina föräldrar. Ingen aning om hur gammalt skåpet är, eller dess egentliga värde - men behöver sälja det snabbt pga flytt. (Tyvärr får det inte plats i vår nya lght, vilket gör lite ont i hjärtat. Det har trots allt funnits i familjen i minst 100 år) Skåpet står just nu i vårt förrådsutrymme, och kan hämtas direkt därifrån.