Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt vitrinskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vitrinskåp

Umeå
Vitrinskåp

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljes ett vitrinskåp i furu. Inuti vitrinskåpet sitter även belysning. Vitrinskåpet är ca 4 år gammalt och i bra skick. Inköpt på Halens. *Bilden är lånad från internet så det är inte exakt samma skåp som syns på bilden* Men den ser likadan ut! Denna annons är utlagd av mitt barnbarn då jag inte har tillgång till internet. Så jag kan inte svara på något mail, utan det är telefon som gäller vid intresse! Vitrinskåpet finns i Vilbergen i Norrköping. Ser gärna att det hämtas omgående. Pris 600:- (pris kan diskuteras vid snabb affär)
Hej! Jag har en 3a på 69 kvm möblerad med skinnsoffa, vitrinskåp, 50"s plasma TV + Bredband + Extra kanaler. köksbord och 6 månader gammal dubbelsäng(går att flytta till vinden om ni vill ha egen). äldre trevligt och lungt 3v. hus i Johannelund i Linköping. Hallen och Köksdelen är gammal men badrummet är renoverat för ca 1,5 år sedan. förövrigt är det blå färg i vardagsrummet och grön-vit i sovrummet och blommiga blå tapeter i lilla sovrummet. Just nu finns allt som man behöver te x porslin osv. Är flexibel om ni vill flytta/byta ut vissa saker i lägenheten. Söker en skötsam person. Hör av er.
Ska nu flytta till mindre lägenhet och får då inte plats med min soffa + vitrinskåp, vilket är synd då jag håller kärt om båda. Soffan är knappt använd och bara några månader gammal. Köptes för 13500 kronor och säljs för 4000! Mörkgrå klädsel. Mått:2,50cm från utsida armstöd till utsida armstöd & 1,60cm från baksida soffa fram till längst ut på divanen. 80 cm från baksida soffa till sittkant. Vitrinskåpet är i mycket gott skick. Fin lackad träfärg och perfekt förvaringsutrymme (även bra som TV-ställ). SOFFA: 4000 kronor Vitrinskåp: 600 kronor
HELT NY VITRINSKÅP SÄLJES!!! Endast 1 vecka gammal! Inköpt på Jysk i Malmö, ordpris är 3000kr, säljes och finns fortfarande på jysk, det är bara att kolla! Anledningen till att vi säljer den är att vi inte tycker att den passar in i vår inredning som är högblank, vitrinskåpet är matt och jysk tar inte tbx öppna varor! den har 3st glashyllor, nedersta hyllan är vitt trä, dvs totalt 4 hyllor. underst finns 2 lådor... höjd 180cm bredd 96mm djup 45cm säljes för 1700kr FÖRST TILL KVARN GÄLLER!
Mediabänk inköpt på Mio ca 2 år gammalt nypris; ca 5000 kr mitt pris; 800 kr Höjd: 50cm Längd:1,68cm Djup: 40cm Matbord + 6 stolar (finns även inläggsskiva) från Ikea pris; 500 kr Vitrinskåp från möbelkompaniet i Åstorp nypris; 9000 kr mitt pris; 2500 kr Höjd: 1,92cm Längd: 1,60cm Djup: 53cm Finns att hämta i Landskrona, nås bäst via telefon men kollar även mail då & då.