Quantcast
Till salu inom: ”

garage automower robotgräsklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Maskinklippets Automower 420 XL-Paket Förmånligt pris med Husqvarna original garage och Large installationspaket! * Garage till din Automower * Kontakter * 400m begränsningkabel * 600st märlor. Spara 5000 kr! Välutrustad stor robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för större ytor upp till 2200 m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. När du köper en Husqvarna Automower på Maskinklippet.se får du inte bara en världsledande produkt och ett perfekt resultat du får också 20 års erfarenhet och expertis på köpet. Vi finns till hands och erbjuder dig support hela vägen. Fraktfri hemleverans. Ordinarie pris 25 790:- www.maskinklippet.se. En riktig maskinaffär på nätet.
Hus / garage för robotgräsklippare. För Husqvarnas Automower 330X, men passar även andra klippare eftersom huset monteras direkt mot marken. Helt oanvänt. Uppfällbart tak så att man kommer åt klipparens kontrollpanel på ovansidan. Lucka i bakkant så att man kommer åt laddaren. Skruvar för fastsättning i marken medföljer. Invändig höjd ca 40 cm vid "infarten". Bredd ca 50-60 cm mellan "fötterna". Finns i Åkersberga, strax norr om Stockholm.
Gör ett riktigt klipp nu inför sommaren! 3800 kr i rabatt på den sista maskinen på lager. gräsklipparroboten Wiper Runner X EcoRobot är din personliga trädgårdsmästare med ett elektroniskt hjärta och full med talang. Den här robotklipparen är idealisk för de flesta trädgårdar upp till 1 900 m². Perfekt för dig som vill att din gräsmatta skall se ut som greenen på din favorit golfbana. Du kommer att få tid att njuta av din lediga tid! Den klipper, du slipper! :) Vi erbjuder installation och personlig leverans med genomgång av funktioner inom Östergötland. (längre avstånd enl överenskommelse och milersättning) Fler modeller kommer i vår inför säsongsstarten. Kika gärna in i butiken 1 & annat (www.1ochannat.se) då vi har mycket annat kul att erbjuda! Direktlänk till den automatiska robotgräsklipparen: http://www.1ochannat.se/art/wiper-runner-x.php Kopiera och klistra in länken i din webläsare Wiper Runner serien skiljer sig från b.la Husqvarna AutoMower, Biltema, Worx, Robocut, Robomow, Wiking iMow, Stiga Autocut, Bosch Indego, Gardena, Al-Ko Robolinho, Honda Miimo och Flymo med att ha en riktig Kniv i likhet med John Deere och Cub Cadett och Ambrogio. Ambrogio och nya Stiga tillverkas precis som Wiper av Italienska Zucchetti. Om företaget 1 & Annat, webbshopen med produkter för hem, trädgård, hobby, fritid, verkstad, hantverkare, bil & garage
Efter 13 år tillsammans är det nu dags att gå skilda vägar. De första åren var ljuva men efter hand satte krämporna in. Under de senaste åren har jag varit tvungen att skaffa fler och fler organdonatorer för att byta ut de delar som slitits ut men nu får det räcka. För en tid sedan skaffade jag mig en ny och bättre modell och vi trivs väldigt bra tillsammans. Det är inte så roligt men jag hoppas att det finns någon annan som ser det som en sport att mecka med robotgräsklippare som vill ta hand om dig... I slutet av förra säsongen slutade klipparen att fungera och jag fick aldrig ordning på den. Jag satte i en ny (svindyr) likriktare för att se om det hjälpte men det hade ingen effekt, maskinen gav sig inte ut och klippte som den skulle. Nästa steg hade varit att byta ut moderkortet men så långt kom jag aldrig, förmodligen hade något av de två andra moderkorten funkat. I garaget har jag ytterligare en komplett Automower (som jag inte kört alls på några säsonger men som om jag minns rätt också har något problem med laddningen o/e med knappsatsen) och en tredje Automower som jag plockat ned i delar sedan ramen gick sönder. Jag har roterat delar mellan klipparna och kastat det som jag lyckats konstatera är helt trasigt. Jag har köpt en hel del komponenter genom åren. Inget av nedanstående är i nyskick och jag tror inte jag går i land med att peka på de delar som funkar bra och de som funkar sådär eller inte alls, därför vill jag helst sälja alltihop till samma person. Det som erbjuds är alltså: 2 x kompletta Automower G1 inkl laddstationer Lösa delar som motsvarar drygt en G1:a: tre hjulmotorer, två batterier, 1 chassi, 2 hjul, 1 ram (rätt illa däran), 1 moderkort, 2 likriktare Diverse skruvar, lite slingkabel och en påse med plastmärlor Klipparna har stått i garage under vintrarna, laddstationerna har stått ute. För 4.500 kr är alltsammans ditt, prutat och klart.
Säljes pga utökning av tomt nästa år! Mycket fint skick. Garaget/laddstationen stått under tak. 1 år gammal. Ca 1000h gångtid Slinga och allt ingår självklart. Perfekta julklappen? Robotgräsklippare, automover, husqvarna, 308, huskvarna,