Quantcast
Till salu inom: ”

garderob med glasdörr säljes

Ny trenchcoat

Norrköping
Jacka / kappa

Sollentuna
Jackor

Sollentuna

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljus och fin genomgångslägenhet i en central grön oas. Balkongen är i västerläge mot parken med härlig eftermiddagssol. Ingång till balkongen är från både sovrum och vardagsrum. Klassisk fiskbensparkett i vardagsrummet och matsalen. Till köket är det stängbara glasdörrar och givetvis är det förberett för diskmaskin. Badrummet är helkaklat i vitt med ljusblå inslag och är inrett med badkar samt förberett för tvättmaskin. Gott om förvaringsutrymmen såsom garderober och hyllplan i både hallen och garderoben. Tvättstuga och förråd finns i husts källare. Till övriga genmensamma utrymmen hör en övernattningslägenhet och bastu för härlig avkoppling!
Ljus och charmig 1,5:a med mycket trevlig planlösning. Lägenheten är på 43 kvadrat, ligger på 3:e våningen i ett 30-talshus och har burspråk i vardagsrummet åt sydost. Högt i tak, lampstukatur och vitmålade spegeldörrar. Ljus hall med inbyggd garderob och plankgolv. Glasdörrar till köket, som har höga originalskåp med 50-talsgröna luckor, ljusgråmålat plankgolv och plats för köksbord. Gasspisen är ny och med elektrisk grill. Vitmålat halvkaklat badrum med badkar och schackrutigt golv. Fiskbensparkett i vardagsrum och ”halvrum”, vilket är perfekt att använda som arbetsplats. Lugnt hus med tysta, trevliga grannar. Telia fibernät i huset.
Bild 1+2:Garderober i bok med glasdörrar samt spotbelysning ovan. Kan köpas var för sig eller alla tre. H: 2.36 m D: 60 cm B: 50 cm Totalt: 1.50 m på bredden PRIS: 500 kr för alla. Kan även köpas separat Bild 3: 1 st garderob i bok med glasdörrar samt lådor, hängare och spotbelysning: H: 2.36 m D:60cm B:80cm PRIS: 150 kr Bild 4: 1 st garderob med hängare samt hylla och spotbelysning. H: 2.36 m D: 60cm B: 80 cm PRIS: 100 kr Finns för avhämtning. Vid snabb affär kan pris diskuteras. Mvh, Erika F
Hej Har en Malm byrå, svart med 6st lådor i jättefint skick, ihopbyggd. Pris:1000 Garderob: 2st 60 cm som sitter ihop, höjd 2´36 m. Frostade glasdörrar med ljusramp över. Fick tyvärr plocka ner den pga att de inte gick att lägga ner den pga låg takhöjd. Men inga skador uppstod vid nedplockningen. 2 st trådbackar, 1st byxhängare, 2 st klädstänger,2 st hyllpan. Pris:1400 Hör gärna av er vid frågor!! Mvh johan
Toppenläge i vackra Majelden, strax intill skogen och vattentornet. 10min promenad till shopping. Stor, öppen och ljus lägenhet med nya tapeter i alla rum! Vackert stengolv i hallen. Lägenheten har ett stort ljust vardagsrum med äldre charm, eldningsbar öppenspis, burspråk, glasdörrar mellan vardagsrum och matsalsrum och mellan hallen och vardagsrum. En passage med städskåp samt en "gå in garderob" mellan matsalsrum och kök. Två fina sovrum Fint ljust kök med diskmaskin. Ett badrum med badkar samt en gäst wc. Balkong. Söker 2:a eller mindre 3:a, helst två lägenheter.