Quantcast
Till salu inom: ”

gardiner till förtält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förtältet Svenska Tält Camping är det prisvärda förtältet med ett djup av 2,5 meter. Tältets tak är tillverkat av PVA-belagd polyester och väggarna i acryl (300 g/m2). Fronten som består av två stycken delar kan plockas bort. Svenska Tält Camping kan fås med antingen stål-ställning alternativt den betydligt smidigare och viktbesparande ställningen i aluminium. Förtältet monteras upp via skruvfria beslag vilket gör att borrning i vagnen ej är nödvändig. Markkappa, hjulhusskydd, tält/stativ-väska ingår. Gardiner ingår och finns i ett flertal färger. Priser från 11 090 kr.
En besiktigad fin och smidig vagn som är lätt och lättdragen. Pga att vi är båt och mc försäljare i första hand så är vi inte proffs på husvagn. Däremot så är denna fin och hel vad vi kan se. Kom och titta och bilda din egen uppfattning. Lite nya gardiner, nån fin blomma här och där så har du nog en kanonfin husvagn i sommar. Förtält, gasol mm finns. Samt någon rolig pryl i taket som verkar vara någon sorts AC fläkt. Naturligtvis kan du köpa denna vagn helt räntefritt och 0:- i kontantinsats. Varmt välkommen till oss! Totalvikt: -1
Mycket fin barnkammarvagn med bra planlösning, dessutom lätt och smidig att dra och hantera. Årsmodell: 2006 Totalvikt: 1240 Antal bäddar: 6 Utrustning: Truma värme, elektrisk golvvärme, varmvatten, toalett, dusch, TV-antenn, extra bäddmadrass till dubbelsängen (ej med på bilderna) samt förtält med matta. Vi har bytt gardinerna men originalgardinerna och insynskyddet samt en heltäckande matta finns kvar från förra ägaren. Tveka inte att höra av dig om du undrar något ytterligare! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.