Quantcast
Till salu inom: ”

generationsboende säljes

Tidigare annonser till salu

SÖKER: lägenhet m. 3 rum ev. 4 o kök, ca 80-100 kvm, helst centrala Örebro eller Vasastan, EJ YTTEROMRÅDEN !! hiss ett måste om lägenheten är högre upp en vån. 1, gärna badkar eller plats för att ställa in ett. Maxhyra 8000:- FINNS: en fin lite äldre lägenhet vån. 3 utan hiss, stort härligt kök, ljus med bra planlösning, 2 balkonger som ligger åt vardera håll, badkar. Byte pga generationsboende o behöver ett rum till. Maila om du tror att detta kan vara något Mvh Annie
Möjlighet att förvärva en unik fastighet med tre fristående villor på anrika och mysiga Norrmalm. Passar för exempelvis eget boende samt uthyrning eller kanske rent av generationsboende. Gångavstånd till stadskärna och hamn. Husen är flyttade från zonområdet under början av 70-talet. Till varje hus finns en egen uteplats, egen parkering samt gemensam trädgård. En dröm för dig som vill bo mitt i stan i egen villa. Här har du nära till allt!!! Visning: tisdag 22/5 11.30-12.30 För mer information: Gå in på mäklarens annons. Där finns fler bilder och utförligare beskrivningar om dessa fantastiska hus.
Vi är 2 familjer i generation som skulle vilja flytta ihop i en större bostad någonstans i närheten av Svalöv/Kågeröd/Ekeby/Billesholm. Vi är 4 vuxna och 3 barn.Barnen är mellan 5 och 15 år. Vi har hund. Av de vuxna arbetar 3 som målare/byggare,lastbilschaufför samt konsult. Vi gör gärna mindre renoveringar själv på huset om det behövs.Inflyttning senast månadsskiftet 1/10 men mer än gärna tidigare. Maila vad du har för något så återkommer vi så snart vi bara kan.Allt är av intresse.
Stora huset har två sovrum med 2+3 bäddar samt två bäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Lilla huset har två sovrum med fyra bäddar. Två av bäddarna i våningssäng. Vardera huset har fullt utrustat kök med diskmaskin, mikro, spis kyl/frys, Boxer-TV. Perfekt för två familjer eller generationsboende. Tvätt och tork i separat utrymme. Parkering för en bil på gården. Allt i toppskick. Maila för fler foton och detaljbeskrivning.
Unikt tillfälle! Ombyggd villa 2013 på lyxnivå Med en separat lägenhet, fullt inredd med kök, badrum, tvättstuga, två sovrum samt bastu, lämpar sig bra för generationsboende, för uthyrning eller som ett boende kombinerat med företagande. Hela huset har totalrenoverats och byggts om, det är i stort sett bara stommen från originalhuset som finns kvar. Allting är nytt och oanvänt. Vi hjälper med finansiering Ta tillfälle i akt Mer information http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=44OACMO7N8DJREVR Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på hus med generationsboende