Quantcast
Till salu inom: ”

hus med generationsboende säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Edsborg anno 1909. Boyta 252 kvm. Mycket vackert och originellt hus i centrala Arboga, 5 minuter promenadväg från tågstationen och centrum. Med tåg tar det 1,30 till Centralen/(Stockholm, ca 35 min till Västerås och 30 min Eskilstuna och 25 min till Örebro. Fasaden är nyputsad och taket är renoverat m.m. Se annons. Det finns möjligheter till generationsboende eller uthyrning av någon del av huset. Tillhörande tomt är 1.746 kvm med uppvuxen trädgård med längre bodlänga samt äppelträd, plommonträd, röda vinbär, krusbär, hallon, syrener, pioner, jasmin m.m. Måste ses och upplevas. Säljes till högstbjudande. Ej prut på utgångspriset.
Stor våning som rymmer över helt våningsplan i hus från 1650. Mycket historisk känsla bevarad med vackra oljade trägolv och kalkstensgolv i 12 m lång hall, historiska tapeter, 5 rum i fil, dubbeldörrar och 7 kakelugnar (2 fungerande). Lägenheten har 3 ingångar, 2 kompletta kök, 2 toaletter, 2 badrum med badkar och 2 tvättstugor. Den är därför perfekt att dela av till 2 boenden om man önskar, för uthyrning eller generationsboende. WC, badrum och tvättstugor nyrenoverade och fjärrvärme indragen med varmvattenelement. Därför är hyran varmhyra. Vi önskar bara byte med lägenhet i Gamla stan.
Större hus med förvaringsmöjligheter, 20 km sydost Linköping med täta bussförbindelser. Beläget mitt i eklandskapet, nära till skog och sjö. Huset passar dig som vill dela generationsboende och som har gott om möbler som behöver en plats. Nedervåning: Kök, storstuga med öppen spis, två sovrum med kakelugn och rörspis samt en stor hall. Övervåning: 3 rum, hall och förvaringsutrymmen. Gamla trägolv och spegeldörrar ger huset karaktär. El, sommarvatten, eltoa, utedass och bodar finns. Uthyres för 16 500 kr/år. Kostnader för el och sophämtning tillkommer.
Två stugor på samma tomt (60+50 kvm) uthyres v. 27 i Löderups Strandbad, Österlen. Perfekt till generationsboende, endast 1 toalett och dusch. Ett underbart läge med härlig tomt nära till havet, restauranger och mini-golfbanor. Ett charmigt, äldre hus i två plan med veranda. Två sovrum, 2+2 bäddar, ett allrum med öppen spis och nyrenoverat kök utrustat med kyl/frys och micro. En nyare stuga med tillgång till två sovrum, 2+1 bäddar, ett allrum med TV i vinkel med bäddsoffa, badrum med dusch/WC samt kök med kyl och micro. Utemöbler och grill. Rökfria hus. 5500:-/vecka