Quantcast
Till salu inom: ”

geonät byggmax säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har lagt nytt golv i lägenheten. En del underlagsfoam blev över som säljs i oöppnad förpackning. Foamet lägger man under parketten för att dämpa stegljud och isolera mot fukt. Extra isolerad variant som också funkar för betongunderlag. Läs mer: http://www.byggmax.com/se-sv/byggvaror/golv-golvlist/undergolv-laggning/foam-underlag-golv/65904/underlagsfoam-med-fuktsparr Det gamla golvet som är 7mm björkmönstrat laminat säljs också billigt (se bild), t.ex. om du vill lyxa till källaren/tvättstugan eller barnrummet. - 3,5 rullar (= ca 50m2) underlagsfoam: 500kr - drygt 10m2 laminatgolv: 400kr - eller allt (både golv och underlagsfoam): 800kr Säljs prutat och klart.
Askeladden styrpulpet säljes! Längd på båten 4,35 m! I bra skick men lite små borrhål på ett par ställen sedan föregående ägare! Fästen för åror finns och bra med förvaringsutrymmen. Båten är ca 170 bred. Vid styrbord och barbord om mittensittplatsen finns två större hål för spöhållare till fiskespön! Jag har använt 50 mm avloppsrör med muff till detta och fet passade alldeles utmärkt. Tvärt finns inte dessa kvar. De går att köpa på byggmax för en billig peng. Motorn är en Johnsson 20 hk, troligen från slutet av 80 talet! Är testkörd! I gott skick men kåpan är lite sliten och väderbiten. Motorn har styrfenor vilket innebär att den planar ut snabbt vilket innebär att det blir mer energieffektivt. Motorn är servad 2012-06-14 och kvitto finns på detta. Förgasarsystemet är ordentligt rengjort och motorn tickade väldigt bra! Till motorn finns en 20 liters trycktank med nivåindikator. Fler bilder skickas vid intresse.
En fin vit säng från Ikea inklusive en välvårdad Sultan madrass. Måtten på madrassen är 140*200. Det finns en liten skavank på gavelns ena kortsida, men eftersom den delen står mot väggen så syns det inte. Det saknas även 3 skruvar till sängen som man kan inköpa på ex byggmax, därav det billiga priset. Vi har sovit i sängen i ca 3 månader utan att köpa skruvar så det är inget måste att köpa nya på en gång.
OM OSS: Vi är ett skötsamt par och våran högsta önskan är att få bo med varandra i Linköpings området. Vi söker allt från en etta till en tvåa. SOFIE: Jag är en blivande gymnasielärare som studerar på universitetet i Linköping. Mina största intressen är studierna, våran hund, spela gitarr, baka, laga god mat och min fästman. RIKARD: Jag är en lugn person som älskar djur, friluftsliv, fotboll och skämma bort både min fästmö och hund så ofta det går. Jag dricker inte alkohol eller spelar hög musik. Arbetslivserfarenhet: Arbetsförmedlingen A.Rubertsson Byggmax Netto OK/Q8 Övrigt: -truckkort A2-A4, B1-B3 med erfarenhet GERE: Jag är en Alaskan malamute blandat med Amerikansk varghund på 1 år. Jag skäller och ylar inte. Mina intressen är mat i stora mängder, långa promenader, leka med likaväl stora som små hundar och barn! Vi ser fram emot alla förslag och erbjudanden! Med vänliga hälsningar Sofie, Rikard och Gere
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Vi söker nu extrapersonal till butiken i Sundsvall/Birsta. Du kommer främst arbeta helger men även hoppa in vid behov. Du har erfarenhet från arbete inom handeln. Vi ser helst att du har truckkort, om detta saknas är det ett krav på körkort klass B. En bra möjlighet för dig som exempelvis är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb vid sidan av.