Quantcast
Till salu inom: ”

georg jensen quack svart termos säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Parajumpers

Stockholm
Gucci bälte

Göteborg
Dubbelsäng

Norrköping
Mockajacka

Örebro
Klockbox

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 st GEORGE Förlängningsbart Bord 160 Vit GEORGE har en ljus och luftig formgivning med skiva i vit MDF som vilar på snygga metallben. Den stilrena designen passar perfekt i det moderna hemmet och kombineras med fördel med några snygga stolar ur vårt stora sortiment. GEORGE levereras med två praktiska iläggsskivor som låter dig förlänga bordet till hela 256 cm långt, perfekt när ni är många. 4 st PEACE Stol Svart/Ek PEACE lyckas med stil kombinera både det moderna och trendiga med det rena och diskreta. De utställda benen i ek samt ovandelens runda former ger stolen dess intressanta och väldesignade utseende. Sitsen är stoppad för optimal sittkomfort och långa trevliga middagar. Materialet i svart PU är dessutom mycket lätt att torka av och hålla rent. PEACE är en stol som ypperligt kompletterar och passar ihop med många olika bord och matplatser. Titta även gärna på vårt fina sortiment av matbord. Finns även i vitt.
Georg Jensen termos Quack, svart, i nyskick!
Georg Jensen Quack svart termos
Serveringskanna/termos Quack från Georg Jensen, designad av Maria Berntsen. Svart Oanvänd i originalkartong Rymmer 0,9 liter. Finns i Saltsjöbaden.
Termos, "Quack", design Maria Berntsen, GeorgJensen, Danmark. Material i plast och aluminium. Rymmer 0,9 L. Färg svart. Längd 23 cm Bredd 15 cm Höjd 14,5 cm Denna produkt produceras inte längre och är därför en sällsynt produkt på dagens marknad. Termosen är i nyskick. Använd endast en gång. Nypris 750 kr, vi säljer vår för 450 kr