Quantcast
Till salu inom: ”

svarta schäfervalpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Födda 2011-01-24, 1 tik & 4 hanar kvar av 9, svarta och mörkgrå. Fader: IPO3 Torneryds Gross L-test gk att prövas som PH, 2 cert Ipo3, HD A ED 0 Moder: Mai Tuk Jazz, HD A ED 0 Valparna förväntas passa till all form av bruks/tjänst. Gross har lämnat flera polis/tjänste FM avkommor. Jazz är en dansk importtik med mycket motor som kommer att matchas i IPO under 2011. För mer info ring eller besök www.kennelbeware.se Valparna är naturligtvis registrerade i SKK enligt gällande regler. Vid leverans är dom: Reg i SKK Vaccinerade Chipmärkta Veterinärbesiktigade Dolda fel försäkrade Avmaskade
Nu söker vi nytt hem. Vi är en hane och en tik som är efter. Winonas Cola och Asais Klapton. Födda i maj 2011 Vår färg är svart med brunt inslag. Vi bor på kennel Nilssons HUndtjänst och vår önskan är att få bo hos någon som kommer att jobba med oss på bruks/ tjänste vägen. Vi är utrustade med friska föräldrar. Och i övrigt har vi förutom vår charm även lyckats hinna med att bli avmaskade, vaccinerade och vetrinärbesiktade. Vi är uppväxta med barn och katter. Vid frågor om oss kontakta vår Kennelmamma Cathrin.
Lilla Tyra somäven kallas Puma(12v) är kvar utav 10 valpar. Hon behöver komma till ett nytt hem som kan tillfredställa hennes behov. Tyra är långhårig svart med lite brunt på tassar. Hon är trygg, harmonisk, nyfiken och ack så busig som valpar ska vara. Hon är vet.bes,. avmaskad, vaccinerad och chippad. Föräldrarna är stora rakryggade och mentalt stabila. Båda är friröntgade av höfter och armbågar. Pappan har stamtavla men ej mamman. Båda föräldrar kan ses hemma. Endast seriösa som tänkt igenom sitt valpköp är välkomna att höra av sig.