Quantcast
Till salu inom: ”

gigantisk nallebjörn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidningar

Norrköping
Tidningar

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar du en livskamrat? en gårdshund? eller bara en gigantisk nallebjörn :) Vi på Saint Drevis kennel har 5 valpar kvar i en kull på 7, som är leveransklara första veckan i februari. 2 av killarna och 3 tjejer skulle vilja hitta sina egna hem. det finns både lång - och korthåriga i kullen. (mamma- korthår, pappa-långhår) Valparna bor inne med oss, en familj på 2 barn och 2 vuxna och en flock med hundar :) så dom är vana med liv och rörelse och är med i allt som händer i huset :) mamman och pappan bor med oss, så båda två går att träffa och gosa med om man så vill :) båda föräldrarna är friska och mentalt väldigt bra! när valpen ska flytta är den: *vaccinerad *registrerad i SKK *chipmärkt *veterinär besiktigad *avmaskad 3 gånger *har en dolda felförsäkring i 3 år. För mera information och bilder så ring mig så tar vi en prat :)
1) Antik utdragssäng, vitmålad med lite skavda kanter. Underbart söt och stilren utan några "krussiduller". Bra övergång från spjälsäng till denna säng då den har lite högre kanter. IKEA´s madrass för utdragsssängar (3-delad) fungerar perfekt till denna säng. Madrass kan dock skickas med om så önskas (ca 6 månaders användning) PRIS: 2500kr eller annat bud 2) Rottingkorgar från IKEA "Branäs". Går att "klappa" ihop för lättare transport. Superfint skick! Finns 8-10 stycken. Mått: 32x35x32. Nypris: 99kr/st Prisidé: 30kr/st 3) Gammal ärvd kista som behöver dammas av. Perfekt förvaring då det finns en insats under locket. Något repig på ytan. Pris: Bud! 4) Gigantisk, supermjuk nallebjörn från Teddykompaniet. Som en sackosäck för ett litet barn. Lappen/taggen sitter fortfarande kvar. Förvarats under plast. Perfekt att ge bort till dop eller födelsedag! Nypris: 2500kr Pris: Bud! Kontaktas via telefon eller mail. Finns i Lerum.
Säg det barn som ej vill ha en gigantisknallebjörn att krama och leka med!? Denna nallebjörn är lika stor som en genomsnittlig 4-5åring (116cm lång stående) och är väldigt mjuk! Gjord av högkvalitativt material och köpt för ca 4år sedan. Köpt för ca 1600kr. (nalleriet.se) Säljes nu för 500kr!
Säljer en gigantisk nallebjörn, väger nästan 20 kg och är 150 cm hög.
8 st fordon från byggare Bob. Rullis, bandis osv. 2 gubbar. Nypris 169kr/st. Säljer helst som paket 500kr. Elgitarr till barn, rosa 50kr. Massor med bilar, lastbilar och traktorer. En hel kasse 150kr. Gigantisk nallebjörn 100kr.