Quantcast
Till salu inom: ”

stora nallebjörnar säljes

PRICKEN
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stor nalle

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Balder - 99 En fin kille med hjärtat på rätt ställe,han är som en Stor nallebjörn. Han är regelbuden verkad, vacc,pass,försäkrad. Han tycker värkligen om att man pysslar med honom,då brukar han stå och sova. Han är herren i hagen men på ett fint vis,aldrig elak mot någon annan häst. Man kan rida ut på honom själv,och i grupp. Kan lite dresyr,vestern. Det är en stor häst,men så go... Ring gärna om ni ÄR SERIÖSA så berättar jag mer om honom,har även film på honom o fler bilder jag kan maila..MEN BARA SERIÖSA Respektera detta 073-6536967
Stor och enormt trevlig rottishane på 15mån med fina vitsord från instruktör. Överlåtes endast till dig med stor kunskap och syfte på att träna och aktivera din hund. Detta är en hund med stor potential och han har ett intresse för att lära sig. Finns lite att jobba på. Uppvuxen med annan hund Seriöst intresserade förväntas att skicka ett mejl med en liten beskrivning ang hem- och familjesituation och vad som kan erbjudas denna stora nallebjörn.
Har du en nalle som söker nytt hem? Tror du att ingen vill ha honom eller henne för att nallen är sliten och trasig. Jag köper gärna den nallen. Det som är viktigt för mig är att det är en just björn. OBS!Inte allt för stor!OBS Nalle "adopteras" från hela landet. Har din nalle någon eller flera av följande handikapp: 1. Saknar ben 2. Saknar arm 3. Trasigt ben 4. Trasig arm 5. Saknar öga 6. Saknar öra 7. Saknar nos Han eller hon är hjärtligt välkommen till min nallefamilj.
Våran älskade Stora nallebjörn behöver ett nytt hem! Han är en stor hanne på 3½ år Chippad och vaccinerad. Bor för närvarande med två katter och ett barn på 7år. Han älskar livet och att vara ute i naturen! Den som tar sig an "Sigge" får gärna vara hundvan då han är en krävande hund. Bör helst komma till ett hem med hus eller gård då han behöver mycket motion! Hör gärna av er för fler bilder och informationn!