Till salu inom

"stora nallebjörnar säljes"

Hofors
Igår

Cavalierblandisar

25 000 kr
Blocket.se
Falkenberg
3 dagar

Mittel spitz valpar

18 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Estelle 3,5 sits soffa Dust...

4 900 kr
Blocket.se
Grums
Igår

Stort skåp "Narnia"

6 000 kr
Blocket.se
Linköping
12 dagar

Mysigaste kaninungarna

500 kr
Blocket.se
Helsingborg
1 månader

Nallebjörn

90 kr
Citiboard
Nässjö
7 månader

Schäfer valpar

14 000 kr
ABC-Annons.se
Sundsvall
1 år

Fin samling av handvävda go...

150 kr
ABC-Annons.se
Butik Västra Götalands län
12 år

Hyra Maskeradkläder Göteborg

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Häst  ·  Säter

Bruksnordis

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Balder - 99 En fin kille med hjärtat på rätt ställe,han är som en Stor nallebjörn. Han är regelbuden verkad, vacc,pass,försäkrad. Han tycker värkligen om att man pysslar med honom,då brukar han stå och sova. Han är herren i hagen men på ett fint vis,aldrig elak mot någon annan häst. Man kan rida ut på honom själv,och i grupp. Kan lite dresyr,vestern. Det är en stor häst,men så go... Ring gärna om ni ÄR SERIÖSA så berättar jag mer om honom,har även film på honom o fler bilder jag kan maila..MEN BARA SERIÖSA Respektera detta 073-6536967
25 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Rottweiler

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Stor och enormt trevlig rottishane på 15mån med fina vitsord från instruktör. Överlåtes endast till dig med stor kunskap och syfte på att träna och aktivera din hund. Detta är en hund med stor potential och han har ett intresse för att lära sig. Finns lite att jobba på. Uppvuxen med annan hund Seriöst intresserade förväntas att skicka ett mejl med en liten beskrivning ang hem- och familjesituation och vad som kan erbjudas denna stora nallebjörn.
500 kr
Blocket.se

Nallebjörn med handikapp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Har du en nalle som söker nytt hem? Tror du att ingen vill ha honom eller henne för att nallen är sliten och trasig. Jag köper gärna den nallen. Det som är viktigt för mig är att det är en just björn. OBS!Inte allt för stor!OBS Nalle "adopteras" från hela landet. Har din nalle någon eller flera av följande handikapp: 1. Saknar ben 2. Saknar arm 3. Trasigt ben 4. Trasig arm 5. Saknar öga 6. Saknar öra 7. Saknar nos Han eller hon är hjärtligt välkommen till min nallefamilj.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Hovawart/Schäfer Önskar nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Våran älskade Stora nallebjörn behöver ett nytt hem! Han är en stor hanne på 3½ år Chippad och vaccinerad. Bor för närvarande med två katter och ett barn på 7år. Han älskar livet och att vara ute i naturen! Den som tar sig an "Sigge" får gärna vara hundvan då han är en krävande hund. Bör helst komma till ett hem med hus eller gård då han behöver mycket motion! Hör gärna av er för fler bilder och informationn!
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj