Quantcast
Till salu inom: ”

glimåkra vävstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en vävstol 120 cm, pris 2500:- Säljer även en vävstol på 100cm, pris 1000:- Märket på båda vävstolarna är Glimåkra, mycket fint skick på båda! Det finns klippta mattrasor som är klippta och klara, dessa skickar jag med utan kostnad. Jag har även färdiga flätor till dukar och mattor till salu. Mattvarp på rulle finns även till salu. Tveka inte att ringa om ni är intresserade! Tel. 0586-52649 OBS!! Endast via telefon! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en fin Glimåkra Vävstol som har stått förvarad och orörd i många år. Bra skick. Vävstolen var min farmors och när hon gick bort stod vi helt ovetande om vilket sorts vävstol det var osv. Det jag vet är att det är en GlimåkraVävstol standard (ingen extrautrustning), klarar bredd 120 cm. Kan tyvärr inte svara på om den har en eller två bommar, men vad jag kan se så finns bara en. Hon använde den till att göra trasmattor och dukar. Skick mail vid intresse! Finns nedmonterad att hämta i Älghult, därav lånad bild.
En komplett vävstol med allt som behövs och mycket mer därtill, Tyvärr så kan jag inte namnen på alla sakerna, men ni ser själva på bilderna. Självklart så ingår originalbänken att sitta på till vävstolen! Det ingår även endel redskap som min morfar har gjort till en vävstol som passar till denna. ALLT ÄR I TOPPSKICK!! Pris för allt är 4000kr eller ett bra bud.
hft AB+ Hat
hft AB+ Hat