Quantcast
Till salu inom: ”

vävstolens delar säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu en vävstol i fint skick som vi fick med när vi köpte huset, då vi behöver rummet där den står till annat! Just nu är den uppmonterad, så köparen får komma hit och montera ned den själv då vi inte har några kunskaper kring detta. Det är en hel del färdigklippta och nystade mattrasor samt några redskap som medföljer! Mailar gärna fler bilder ifall det önskas! Pris kan diskuteras vid snabb affär.
Jag har en lokal i Hågaby i västra Uppsala för min textilverksamhet med vävstol. Nu söker jag någon att dela lokalen med. Du kanske vill ha egen verksamhet och vi delar på rummet, eller om du vill ha delad tillgång till vävstolen. Själv är jag bara sporadiskt i lokalen, enstaka kvällar och någon helg ibland. Hågaby är med Kulturoasen ett levande kulturcentrum, där det rör sig mycket folk vissa dagar. Andra konstnärer har lokalerna bredvid. Intresserad? Ring så får vi prata mer!
Hej dags att säljs en komplett vävstol, Den är uppdelad i 17 delar Och det medföljer massa! trassbollar och textil, Massa småtillbehör som oftast inte finns med. Jag har gjort det jobbigaste jag har plockat isär den och markerat upp alla delar. Så man vet vart saker ska vara. Bara höra av dig om du är intresserad jag svarar lättast i telefon och mailen efter kl 16 i veckorna på grund av jobb. Ps Priset är diskuterbart vid smidig affär. Mvh Victor Johnsen,
1959. 191 s. Ppbd. Illustr.
1959. 191 s. Ppbd. Illustr.