Quantcast
Till salu inom: ”

golfmoped elmoped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den här elbilen (eller elmopeden) är ett säkert och bekvämt hjälpmedel för alla med nedsatt rörlighet, både på golfbanan och för att åka till affären och andra ställen i närområdet.Vi skaffade den för att en anförvant skulle kunna komma utanför dörren. Vi valde det säkraste och mest lättkörda fordon vi kunde hitta. Och självklart en fyrhjuling. Tyvärr hann den bara användas ett tiotal gånger och den har rullat mindre än fem mil. Och bara på asfalt. Den är alltså som ny. Den fjädrande stolen är svängbar och armstöden fällbara vilket gör det enkelt att gå på och av. Styret kan fällas ihop och stolen plockas bort för enkel förvaring och transport. Chassit är byggt av stål med lackerad glasfiberhuv. Bromsarna är elektromagnetiska och låses automatiskt när man stannar. Bilen har en praktisk hållare för golfbag, en varukorg framtill och ett heltäckande regnskydd.
1 st. golfmoped av märket Bravo, 1996 års modell säljes i befintligt skick. Data: Ensitsig. Längd: 1,35m. Bredd: 0,73m. Höjd: 0,86m. Vikt: 50kg. 2 st. 24V batterier + laddare Curtis kretskort Hastighet framåt 10-15km/h, bakåt 5-8km/h. Hastigheten regleras via "gaspinne" vid höger handtag. Handbroms vid vänster handtag. Drivpaket: 2 st. 24V, 350W motorer. En per bakhjul. Sits: Svart polyester, ofjädrad. Prisförslag: 10800kr (nypris 36000kr). Pris kan diskuteras på plats. Hemtelefon: 0300-29415 Elmoped, golf-moped, golfmoppe, golfmobil
bra skick, nya batterier, lång driftstid, skicka ett mail så ringer jag upp
Global AGM-batteri 12V 33AH. Använda i golfmoped under 1,5 säsong (inköpta 3/8 2011) nypris 2013=1250:-kr/st. Storleken är L=20 cm, bredd=13 cm, höjd=18 cm (inkl anslutningskontakter). Kan användas i golfvagn, trädgårdredskap, handikappmoped, elmoped mm. Jag har 4 st som säljes var för sig eller alla fyra för 1.800:-kr. Eventuell frakt tillkommer.
Fungerande elmoped typ Bravo som har använts som golfmoped inkl. laddar.