Allt till salu inom "cykel cruiser biltema"

Sortering:
Cabby 650+
Kristianstad
Idag

Cabby 650+ Visa liknande

230 000 kr
Blocket.se
Fram King
Svalöv
Idag

Fram King Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Cruiser cykel
1 månader

Cruiser cykel Visa liknande

700 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Herrcyklar  ·  Stockholm

Kronan och Cruiser

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Hej, Det har blivit dags att sälja mina trevliga cyklar som har rullat gata upp och ner på Södermalm. Grön Kronan med ballongdäck. 950:- Ljusblå Cruiser som är en föregångare till Biltemas variant. Den har dock kraftigare ram, två handbromsar och saknar fotbroms. 950:- Båda är välanvända och har förvarats i cykelrum. Möt våren med en rejäl hoj, hämtas på centrala Södermalm nära pendel och tunnelbana.
950 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Linköping

Billiga cyklar - "Först till kvarn."

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Nr 1: Monark Inga växlar 26" Fotbroms bak och handbroms fram Fungerar men kan ibland bli att man trampar ett halvt varv innan det händer något. Säljes billigt på grund av detta. Pris: 300:- Nr 2: Biltema Cruiser Inga växlar 26" Fotbroms bak och handbroms fram. Fungerar och rullar bra dock är tramporna lite skeva, men det går mycket bra att cykla än då. På grund av detta säljes också denna cykel billigt. Pris: 300:- Nr 3: Crescent Inga växlar 26" Fotbroms Cykeln fungerar mycket bra och har ett fantastiskt rull. Pris: 800:-
300 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Mölndal

Beach cruiser

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min cykel pga. nyköp. Det en en hoj från Biltema som fungerar fint. Köptes ny för ca 3 år sedan. Go hoj att glida fram med i stan eller liknande. Den har fått bra vård och är i bruksskick. Hör av dig om du är intresserad. Extra: Tuta, backspegel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Kalmar

Cruiser med custom sadel och fälgar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min ommålade biltema cruiser. Både sadel och fälgar är köpta från USA och utgör ett betydligt större värde än cykeln. Kromade fälgar med 114 ekrar per fälg. "Bönpall" med ryggstöd, liten reva på sadeln. Kedjan bytte jag förra sommaren. Passa på då det är ett otroligt bra pris för bara custom-delarna! Jag föredrar att ni mailar då jag kan ha svårt att svara i telefon dagtid.
2 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Norrköping

Biltema Cruiser

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hejsan, nu är det dags för att snart börja cykla igen - Äntligen! Nu ska jag sälja min Cykel som är en "Biltema Cruiser" eftersom jag redan har en annan cykel. - 26 tum 1 lås ingår. Nås på hemtelefon eller mobil, 0739409332 // Fredrik
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj