Quantcast
Till salu inom: ”

gräsklippar skrot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Briggs & stratton gräsklippar motor& Halv båt för trädgårds prydnad. Vad ni kan behöva en halv båt till (aktern) det vet jag inte men förslagsvis blomlåda, sandlåda, Själv har jag rest fören på högkant och använt den till vindskydd. Tänker bygga arbetsbänk i den också. Eller varför inte göra en sittbänk i den. Bara fantasin sätter stopp 300 kr för båten ! För dyrt ? Kom med bud. Briggs & stratton gräsklippar motor. Fungerar fint 400 kr Fler bilder skickas gärna om så önskas. Frågor besvaras på via telefon sms och givetvis e-mail! Kollar mailen flera gånger per dag !!! Finns i Skelleftehamn.
Avställd o obes. Senaste bes 10-03-26. I behov av kärlek och omsorg med Transaxel bussning och avgassystem. ( Nedplockat ) Rost finnes i bakvagn. Buskig i kaross men kunde varit värre. Spricka i vindrutan. Taklucka, lm fälgar. Attache väskan finns. Sista utväg blir tyvärr skroten vilket vore synd på denna sällsynta vagn. Snabb adoption uppskattas. 2000:- eller bud.
Vi köper och hämtar allt slags Järn och Metallskrot hos företag/privatpersoner. Vi hämtar med kranbil. Exempel järnskrot: balk,maskiner,plåt,lantbruksskrot, EL- motor,batterier,fälgar m.m Exempel metallskrot: Aluminium,mässing,koppar,rostfritt m.m Även storstädning av gårdar, lager m.m Har du massa gammalt skrot som är i vägen, tveka inte ring oss vi hämtar gratis ev så betalar vi för ditt skrot oxå! Vi jobbar i Skåne med omnejd, även övriga Sverige vid större mängder.
diverse klippare o delar 0762248281
Stiga gräsklippar traktor med frontmonterad snöslunga av märket bolens. Det följer även med ett oanvänt klippdeck med en klippbredd på 96 cm. Slungans intag är 96 cm. Även en vagn med tippfunktion följer med. Nytt batteri. snökedjan. Allt är fabriksbyggt så det är inget skrot som är byggt i smedjan en mörk kväll utan lyse.. 12000kr eller bud. Sånna där mail läses inte ens!!