Quantcast
Till salu inom: ”

grön sammetssoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diverse vaser

Trollhättan
Timbarland

Malmö

Tidigare annonser till salu

Blommig 2-sits soffa och dito fåtölj med tyg som blivit fult och delvis vittrat sönder av södersol bortskänkes. Stoppningen är helt OK. Men soffan ser bättre ut med en filt eller överdrag. Grönsammetssoffa, troligen Dux, med solblekt sammetstyg säljes för 300 kr. Om den hämtas senast onsdag 13/3 så är även den gratis. Endast mailkontakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Grön sammetssoffa med 2 tillhörande fåtöljer. Runt bord som kan förlängas med 2 inläggsskivor ,höjas till 75cm o sänkas, med 3 tillhörande stolar. En finsk golvlampa från 50-tal Vid snabb affär 1350kr
Säljer min favoritmöbel, den härliga grönasammetssoffan, p.g.a platsbrist. Tresits, fjädrande botten och tjocka mjuka dynor. Soffan och dynor är i mycket bra skick, några mindre märken. Under dynorna finns en mindre reva som inte syns när dynorna ligger på. Mycket skön att båda sitta och ligga i. Mått: Bredd: c.a. 210cm Djup: c.a. 100cm Höjd: c.a. 70cm Transport ordnas av köparen och soffan kan hämtas i Hässelby. Kontant betalning vid upphämtning. Är villig att diskutera priset vid snabb affär. Jag nås via e-mail.
En fantastisk specialtillverkad soffa och fåtölj som beställdes 1963 av en privatfamilj i Malmö. Soffan, och även fåtöljen, är i grön sammet och har fina ben i trä. Möblerna är sparsamt använda och är trots sin ålder i otroligt bra skick! Soffa: 1000.- Fåtölj: 400.- Möblerna säljes tillsammans eller var för sig. En snabb affär uppskattas pga tidsbrist! Har du några frågor, behöver mått eller vill komma förbi och titta/provsitta är du mer än välkommen att kontakta mig!
Bokhyllor "retro" 2 st säljes 900:- Grön sammetssoffa med 2 fåtöljer samt bord 1000:-