Quantcast
Till salu inom: ”

stora gröna växter säljes

Tidigare annonser till salu

Natur och Kultur / Natur & Kulturs Gröna Serie. 1994. 74 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Mycket gott skick. Inga Bergfeldt lär oss att torka vilda och odlade blommor och binda dem till vackra kransar och buketter. Utöver värdefulla råd hur man praktiskt går till väga får vi också veta vilka växter som är värda att samla och hänga på tork, vilka som passar tillsammans i färg och form och hur man arrangerar för att nå bästa resultat. Ett särskilt kapitel ägnas åt torkning av rosor 1; en stor favorit och ett måste i detta sammanhang.
Dotterns älskade äkta BlackShadedSilverPerser till salu p.g.a förvärrad Astma.Blev nerklippt för 2 månader sen eftersom vi trodde det skulle hjälpa,men det var försent.Pälsen har dock växt en del och den är snart lång igen.Picasso är uppfödd i hemmet då jag tidigare bedrivit uppfödning,och då ägde både hans mor(PERns11) och far(PERns12).Kastrerad eftersom han urinmarkerade.Vackra stora gröna ögon.Social och trevlig.Ett år gammal exakt.Fullt frisk,fått alla nödvändiga vaccinationer,även årets,samt nyss avmaskad p.g.a besök av utekatt Picasso har dock aldrig varit ute.
På grund av flytt så måste vi sälja vår vackra Monstrea. Växten mycket lättskött den kan stå längre in i rummet klara på lite mindre ljus. Den klara torkan väldigt bra, i fall man skulle glömma att vattna den. Denna växt klara en nybörjare eller en som inte har gröna fingrar hur lätt som helst. Lägg ett bud vad ni vill ge för denna vackra monstrea För mer info ring Katarina på 0707321946
Naturen bryter ner sitt eget avfall. Växterna suger näring ur jorden, vissnar, bryts ner och blir till ny näring. Om naturen fick råda skulle mer än hälften av våra sopberg försvinna in i kretsloppet på samma sätt. Förutom att du minskar avfallet i din soppåse när du komposterar, sänker du också din sophämtningskostnad. Du tar tillvara viktiga näringsämnen och slipper lägga pengar på näringstillskott och konstgödsel. Men det bästa av allt är att du samtidigt gör hela jorden en stor tjänst genom att minska sopberget. På samma sätt som mull är en produkt av livet, så är den även ett villkor för nytt liv.