Quantcast
Till salu inom: ”

graninge ridstövlar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har två par Graninge ridstövlar till salu. Stl 37, använda, men i okej skick. Pris: 150 kr Stl 38, Inte mycket använda. De var lite för stora i storleken, därför blev de stående i garderoben... I väldigt bra skick. Pris: 350kr Hör av dig om du är intresserad. Jag skickar helst inte, föredrar att ni hämtar här. Det blir väldigt skrymmande att posta ridstövlar. Men kan tänka mig att skicka mot frakt och emballage kostnad. Otroligt praktiska stövlar för alla väder. Kan skicka detalj-bilder om du vill titta närmare på tex sulor mm innan du kommer.
Jag säljer nu mina Graninge ridstövlar & ett flugtäcke inköpt på Hööks. Täcket är knappt använt då det inte behövdes, tvättas innan det hämtas/skickas! Stövlarna är i bra skicka trots mycket anvädning. Säljer även läderbenskydd som aldrig är använda, bild skickas vid intresse. Benskydd: STL full, 500:- Flugtäcke: STL 145, pris 250:- Ridstövlar: STL 38, pris 500:- Allt kan skickas men då betalar köparen frakten. ENDAST MAILKONTAKT!
Graninge klassiska ridstövel 700kr Tidigare pris ca 2000kr Utförsöljes nu för 700kr Kan skickas inom Sverige för 75kr vid förskottsbetalning eller 140kr postförskott. ERBJUDANDE STALLSKO MED STÅLHÄTTA kan du köpa samtidigt för 100kr och de går med på samma frakt Vi finns i Insjön i Dalarna på Hotellvägen5 som ligger mellan resecentrum o Insjöns hotell Ring eller mejla för vidare info. DU KAN BESTÄLLA PÅ HEMSIDAN http://www.nisseiinsjon.se/shop/
Jag säljer mina Graninge ridstövlar i storlek 37. Jag har haft skaftet nedvikt (se bild) men det går lika bra att ha det uppvikt. De är inte mycket använda. Pris: 500 kr Jag säljer också mina ridbyxor från Roping Country Wear. Det är i storlek 36 och de är inte använda speciellt flitigt. Pris: 150 kr Jag kan vara svår att nå under dagtid på grund av skola. MVH Moa
Graninge har slutat att sälja sina ridstövlar. I panik att bli utan köpte jag på mig ett par storlek 39 då det var det sista paret men tyvärr var de för stora. (Jag har i vanliga fall 38). Således finns nu ett par helt oanvända fantastiska stövlar till salu. Orginalkvitto och orginallåda finns. Mina förra stövlar höll 15 år med daglig användning, bästa någonsin! Tar gärna emot ridstövlar i storlek 38 i inbyte om det finnes.