Quantcast
Till salu inom: ”

gratis mönster dockkläder lillan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Det är med stor sorg jag lägger ut Lillan till försäljning. Lillan blir två år i November och är en jätte kelig katt. Hon går på lådan och äter nästan allt i matväg. Hon älskar katt tunnlar och pratar mycket. Lillan är kastrerad och är en innekatt men trivs bra ute med. Är du intresserad av att ta hand om Lillan? Vi vill att hon kommer till ett tryggt och kärleksfullt hem så fort som möjligt! * Född 19 November 2009 * Kastrerad 10 Januari 2011 Följer med om man vill. *Filt *Matskål *Katt tunnel *Två leksaker Tveka inte att höra av er! /Mvh Ellinor & Tommy 0766-514341 - Tommy : vardagar efter kl 16:00 0760-856444 - Ellinor
Hej! Lillan är en Islandshäst på ca: 138 cm i mkh, välutbildad och välhanterad. Genomsnäll att rida ut och är helt trafiksäker. Populär nybörjarponny för de som inte rider så bra. Hon söker omgående medryttare 1-2 dagar / veckan. Söker ryttare som tycker det är kul att rida ut i skogen. Du kommer alltid att rida ut tillsammans med en ledare. Passar till barn & junior mellan 8-16 år. Maxvikt ca: 55 kg. Ring: 0431-28363 www.hast-ponny.se
Hej! Har tagit det beslut att jag måste sälja ena min kattunge för att hon inte går ihop med den andra katten här hemma. Lillan som hon heter är jätte mysig och vill vara med överallt, gärna ligga och gosa i soffan. Hon är en matfrisk liten dam som äter det mesta. Hon är snart 4 månader. Hennes mamma är en perserkattblandning och pappan okänd. Jag vill att hon kommer till ett hem där hon kan få mycket kärlek och utevistelse, hon går inte ihop med hundar men med träning kanske det kan funka. Säljer henne inte till första bästa så tänk över ditt köp. den första bilden är nyast. Är du intresserad så kan du höra av dig till mig på telefon/sms eller mail.
Klassisk Nokia-mobil. Rikt innehåll i traditionellt snitt med vanliga knappar. * 3,2 megapixelkamera med Carl Zeiss-optik * Gratis GPS * Musikspelare och radio * Stor tydlig färgrik skärm * W-lan med DLNA * Plats för minneskort * Symbian OS * Bluetooth * Kompass * Snabb mobilsurf * 3G * Bra batteritid mm. mm. Fullt fungerande mobil. Bra skick. Olåst / Operatörsfri / Obunden 1 år garanti Vi tar gärna emot inbytesmobiler. Läs mer på vår hemsida: www.mobilfynd.se *** Beställ dygnet runt, enkelt och tryggt på vår hemsida, www.mobilfynd.se . Betala med kort, faktura, avbetalning, postförskott eller direkt till bankgiro. Frakt: 59 kr Leveranstid: 1-2 vardagar Eller direkt i vår butik på Drottninggatan 16, Motala. Mobilfynd har alltid 50-100 nya och begagnade mobiltelefoner i lager. Alltid till ett fyndpris med minst 3 månader garanti.
Gratis soffa kan hämtas imorgon 1. December 2011 på Västgötagatan 20 på Södermalm. Soffan är i bra skick (den har bara använts i 1 år och har sendan dess stått i ett förråd), med några fläckar på 2 av kuddarna. Går att tvätta alla delar och eftersom jag inte har gjort det, kommer nog soffan vara rent efter en bra tvätt. Kan ej nås via telefon tills imorgon kl 15.00 men maila gärna istället.